Здравейте, имам проблем със втулките на реактивната щанга не мога да намеря никъде, дали стават други.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за реактивна щанга
Свий
X
-
До: Въпрос за реактивна щанга
Има в един магазин в София. Не е много далече от центъра.В дясно на магазина има кестени а от ляво светофар.Сигурен съм че там продават точно за твоя модел джипка.Даже продават и същият размер които търсиш.Но те и без това стават от всякакви други модели приличащи на твоя.Предна или задна щанга няма значение.Първоначално публикуван от Kolef Преглед на мнениеЗдравейте, имам проблем със втулките на реактивната щанга не мога да намеря никъде, дали стават други.
Коментар
-
Какъвто въпросът, такъв и отговораПървоначално публикуван от krumal Преглед на мнениеЧовека може да е от Петрич
.... Близнака го е ориентирал още "по-точно" 
....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Уважаеми г-н "kuzdov"
смятам че въпроса за втулките е зададен коректно, ако не знаеш нищо по въпроса не пиши "ала- бала" само за даси в "джаза" във втулките има гумени тампони, които като се износят започчва да хлопа.... неприятно е и трябва да се оправи. Така че ако знаеш нещо конкретно... благодаря!2.2 16В ДБ 97г.
Коментар
-
Коментар
-
Уважаеми колега "kolef" ... Виждам, че вече си получил картон за нарушение, та аз ще те пропусна, но за в бъдеще се постарай да попрочетеш първо това-онова и след това да заемаш толкова категорична позиция. В първият си пост съвсем добронамерено ти посочих вариант, но тъй като не беше посочил от къде си, написах го за София. Във вторият си пост пак добронамерено, но с лек ироничен намек се опитах да ти подскажа да се обозначиш. А колко съм "в джаза" мисля, че въобще не те засяга
.... Колкото до втулките, варненската група е доста организирана и съм сигурен, че може да те ориентира.
Последно редактирано от kuzdov; 31-01-09, 17:34."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Колега Колеф,по леко с рогата,направи си труда да прочетеш в този под форум,и сам ще се учудиш колко много информация има,и с това изказване за съдията е леко детско,никой тук не е дошъл да се заяжда и да те подиграва,пожелавам ти да останеш по дълго в форума и сам ще разбереш за какво ти говоря,като през 1 ден се задават почти едни и същи въпроси,и след като на хората и писне да пишат едно и също нещо по 1000 пъти,са измислили бутона търсене,сам ще се обедиш в силата на този форум и колегата Куздов е доста запознат,по добре се възползвай от познанията му отколкото да се заяждате.
п.с-Пенчо- след като колегата си е редактирал Профила,вече всичко е ок,чети по внимателно.
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар