Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Управление на странични огледала на ОФА къса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Управление на странични огледала на ОФА къса

Аз разреших моя проблем с управлението по възможно най-мързеливия и лесен начин . Без да отварям джойстика, пръснах под капачето(самото бутонче) с контакторен спрей. Там има отвор в основата му и спреят е проникнал в апаратчето. Изчаках 15тина минути и огледалата започнаха да се движат.
    Остава ми да сваля огледало и да правя тест с лампа дали ходи ток до реотаните или да търся проблема с подгряването другаде.
    ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

До: Управление на странични огледала на ОФА къса

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
      Аз разреших моя проблем с управлението по възможно най-мързеливия и лесен начин . Без да отварям джойстика, пръснах под капачето(самото бутонче) с контакторен спрей. Там има отвор в основата му и спреят е проникнал в апаратчето. Изчаках 15тина минути и огледалата започнаха да се движат.
      Остава ми да сваля огледало и да правя тест с лампа дали ходи ток до реотаните или да търся проблема с подгряването другаде.
      Aко стига ток до реотана,виж в м-н Конрад една сребърна паста-с такава си залепих прекъснати писти на отоплителя на задното стъкло.Наслоявай 2-3 пъти.Някои автостъклари също имат такава-иначе с едно шишенце има да мажеш...
      ...аз бих извадил джойстика с бутоните първо-излиза без да вадиш кората-агаля с тънка права отверка под берда и си готов.После профилактика и т.н.
      Пиша ти защото е студено и ако се хванеш с огледалото,може някоя пластмаса да фиряса или самото огледало.
      Ново на поръчка-made in mainata si-130 лв.+2 седмици.
      Междинната грижа "kuzdov" ти я спомена-куплунзите по преходите край пантите и самите кабели-те постоянно се гънат в гОфрата и може някой да се е прекъснал/съмнява ме,ама отдалеко не мога да го бръкна и да прозвъня веригите,сори/
      А,да не разглабяш врата:намери кои са кабелите за отоплението,в някой гараж вади огледалото и с един тестер на зумер прозвъни от обувките на управлението до обувките на огледалото имаш ли верига.Ако да-джойстика или реотана-ще си спестиш време и нерви с кората.
      Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X