Колеги , дали при някой от вас е така : мойте странични огледала не са електрически , но нямам и лостчета за управление вътре в купето.Благодарение на това , че са достатъчно големи и с голям ъгъл на виждане не се налага често променяне на позицията им . Мисля че моторчетата са им инсталирани ( самото огледало се крепи на статив с две бубинки в него ) , но защо не са изведени на бутони ? Прав ли съм , че това са моторчетата или греша ? Имам и молба , може ли някой да снима , как изглеждат копчетата и къде са поставени .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Управление на странични огледала на ОФА къса
Свий
X
-
До: Управление на странични огледала на ОФА къса
Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнениеКолеги , дали при някой от вас е така : мойте странични огледала не са електрически , но нямам и лостчета за управление вътре в купето.Благодарение на това , че са достатъчно големи и с голям ъгъл на виждане не се налага често променяне на позицията им . Мисля че моторчетата са им инсталирани ( самото огледало се крепи на статив с две бубинки в него ) , но защо не са изведени на бутони ? Прав ли съм , че това са моторчетата или греша ? Имам и молба , може ли някой да снима , как изглеждат копчетата и къде са поставени .
-
Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнениеКолеги , дали при някой от вас е така : мойте странични огледала не са електрически , но нямам и лостчета за управление вътре в купето.Благодарение на това , че са достатъчно големи и с голям ъгъл на виждане не се налага често променяне на позицията им . Мисля че моторчетата са им инсталирани ( самото огледало се крепи на статив с две бубинки в него ) , но защо не са изведени на бутони ? Прав ли съм , че това са моторчетата или греша ? Имам и молба , може ли някой да снима , как изглеждат копчетата и къде са поставени .Освен че е 2.0i
Ако е А няма бутончета, лостчета моторчета и тем подобни глупости, настройва се с ръка като буташ самото стъкло накъдето ти харесва.no signature no problems
Коментар
-
Моята е същата фронтера и настройването на ел.огледалата става като на лявата врата има кръгло копче, колкото 20 стотинки(разположено точно пред дръжката за затваряне на врата на наклонената част напред), което е джойстик и пред него правоъгълно малко копче, което може да се натиска наляво и надясно в зависимост кое огледало настройваш. Това е, ако са ти електрически огледалата и за фронтера А.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнение??? а заглавието , кой да го четеno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеМоята е същата фронтера и настройването на ел.огледалата става като на лявата врата има кръгло копче, колкото 20 стотинки(разположено точно пред дръжката за затваряне на врата на наклонената част напред), което е джойстик и пред него правоъгълно малко копче, което може да се натиска наляво и надясно в зависимост кое огледало настройваш. Това е, ако са ти електрически огледалата и за фронтера А.Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеВиж да не ти е сменявана кората на вратата и за това да го няма копчето за настройка.
Ти с ел. прозорци ли си?no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМоя грешка извинявам се.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеВиж да не ти е сменявана кората на вратата и за това да го няма копчето за настройка.
Ти с ел. прозорци ли си?
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМойта няма никакви копчета и джойстичета и не е сменяно нищо. С ел. стъкла е, и огледалата по никакъв начин не се настройват от купето. Само отвън с рака, като на камион.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМойта няма никакви копчета и джойстичета и не е сменяно нищо. С ел. стъкла е, и огледалата по никакъв начин не се настройват от купето. Само отвън с рака, като на камион.Моята ОФА КБ 2i от края на 94`та е с регулиране на огледалата от дръжката на вратата , плюс подсушители . И може би е както казва Сони в горния пост ...
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеОчевидно с годините Опел са развили екстритеМоята ОФА КБ 2i от края на 94`та е с регулиране на огледалата от дръжката на вратата , плюс подсушители . И може би е както казва Сони в горния пост ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеОчевидно с годините Опел са развили екстритеМоята ОФА КБ 2i от края на 94`та е с регулиране на огледалата от дръжката на вратата , плюс подсушители . И може би е както казва Сони в горния пост ...
пълен ел.пакет, клима, централно, имобилайзер.....даже и резервна гума !!! Това последното в сферата на шегата.....Обаче защо на радиатора на климатика имам САМО един вентилатор ???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар