Колеги , дали при някой от вас е така : мойте странични огледала не са електрически , но нямам и лостчета за управление вътре в купето.Благодарение на това , че са достатъчно големи и с голям ъгъл на виждане не се налага често променяне на позицията им . Мисля че моторчетата са им инсталирани ( самото огледало се крепи на статив с две бубинки в него ) , но защо не са изведени на бутони ? Прав ли съм , че това са моторчетата или греша ? Имам и молба , може ли някой да снима , как изглеждат копчетата и къде са поставени .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Управление на странични огледала на ОФА къса
Свий
X
-
До: Управление на странични огледала на ОФА къса
Като джойстик (кръстачка) на GSM (или електронна игра) на лявата врата около зад дръжката на облегалката за ръка .Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнениеКолеги , дали при някой от вас е така : мойте странични огледала не са електрически , но нямам и лостчета за управление вътре в купето.Благодарение на това , че са достатъчно големи и с голям ъгъл на виждане не се налага често променяне на позицията им . Мисля че моторчетата са им инсталирани ( самото огледало се крепи на статив с две бубинки в него ) , но защо не са изведени на бутони ? Прав ли съм , че това са моторчетата или греша ? Имам и молба , може ли някой да снима , как изглеждат копчетата и къде са поставени .
-
Ако беше и написал коя е ФронтератаПървоначално публикуван от vaseto Преглед на мнениеКолеги , дали при някой от вас е така : мойте странични огледала не са електрически , но нямам и лостчета за управление вътре в купето.Благодарение на това , че са достатъчно големи и с голям ъгъл на виждане не се налага често променяне на позицията им . Мисля че моторчетата са им инсталирани ( самото огледало се крепи на статив с две бубинки в него ) , но защо не са изведени на бутони ? Прав ли съм , че това са моторчетата или греша ? Имам и молба , може ли някой да снима , как изглеждат копчетата и къде са поставени .
Освен че е 2.0i 

Ако е А няма бутончета, лостчета моторчета и тем подобни глупости, настройва се с ръка като буташ самото стъкло накъдето ти харесва.
no signature no problems
Коментар
-
Моята е същата фронтера и настройването на ел.огледалата става като на лявата врата има кръгло копче, колкото 20 стотинки(разположено точно пред дръжката за затваряне на врата на наклонената част напред), което е джойстик и пред него правоъгълно малко копче, което може да се натиска наляво и надясно в зависимост кое огледало настройваш. Това е, ако са ти електрически огледалата и за фронтера А.
Коментар
-
Моя грешка извинявам се.Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнение??? а заглавието , кой да го чете
no signature no problems
Коментар
-
Мерси колега , явно при мен са спестили 5-10 DM и няма никакви копчета , но това ще се промениПървоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеМоята е същата фронтера и настройването на ел.огледалата става като на лявата врата има кръгло копче, колкото 20 стотинки(разположено точно пред дръжката за затваряне на врата на наклонената част напред), което е джойстик и пред него правоъгълно малко копче, което може да се натиска наляво и надясно в зависимост кое огледало настройваш. Това е, ако са ти електрически огледалата и за фронтера А.
Поздрави
Коментар
-
Мойта няма никакви копчета и джойстичета и не е сменяно нищо. С ел. стъкла е, и огледалата по никакъв начин не се настройват от купето. Само отвън с рака, като на камион.Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеВиж да не ти е сменявана кората на вратата и за това да го няма копчето за настройка.
Ти с ел. прозорци ли си?
no signature no problems
Коментар
-
И при теб ли е така , струва ми се доста недообмислено за германска работа.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМоя грешка извинявам се.
Коментар
-
Не , нямам ел. пакет . Може и заради това да е .Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеВиж да не ти е сменявана кората на вратата и за това да го няма копчето за настройка.
Ти с ел. прозорци ли си?
Коментар
-
Мислех, че ел. стъклата и ел. огледалата и може би централното заключване вървят заедно като ел. пакет. За това си мислех, че ако стъклата са ел. и огледалата са такива. БЪРКАМ. Извинете.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМойта няма никакви копчета и джойстичета и не е сменяно нищо. С ел. стъкла е, и огледалата по никакъв начин не се настройват от купето. Само отвън с рака, като на камион.
Коментар
-
Очевидно с годините Опел са развили екстритеПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМойта няма никакви копчета и джойстичета и не е сменяно нищо. С ел. стъкла е, и огледалата по никакъв начин не се настройват от купето. Само отвън с рака, като на камион.
Моята ОФА КБ 2i от края на 94`та е с регулиране на огледалата от дръжката на вратата , плюс подсушители . И може би е както казва Сони в горния пост ...
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Моята е ОФА дълга база 1994 и е с ел. огледала плюс подгрев.Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеОчевидно с годините Опел са развили екстрите
Моята ОФА КБ 2i от края на 94`та е с регулиране на огледалата от дръжката на вратата , плюс подсушители . И може би е както казва Сони в горния пост ...
Коментар
-
......ОФА КБ 2,0 i 1996Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеОчевидно с годините Опел са развили екстрите
пълен ел.пакет, клима, централно, имобилайзер.....даже и резервна гума !!! Това последното в сферата на шегата.....Обаче защо на радиатора на климатика имам САМО един вентилатор ???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар