Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обмиване на стъклата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обмиване на стъклата

При мен на казанчето има 2 помпи. Работят на отделни токови вериги. Разклонението е за двете предни чистачки. От втората помпа си тръгва отделен маркуч към задното стъкло. Опитай по обратния ред да тикнеш дълга тел отзад напред........или сложи оцет в казанчето за миещото и го остави 2-3 дена да разтвори мръсотията, обаче ако пръскаш с него мий обилно после с вода, да не ръждяса нещо. При мен ръждясаха само чистачките, смених ги после, ама аз тая процедура я правих пролетта.
    Споко, малко по малко ще оправиш всичко, не са некви сериозни проблеми, просто май наистина италианците са си.....мърлячи (съжалявам, ако случайно съм обидил някой италианец, четящ форума, господа модератори)

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      При мен на казанчето има 2 помпи. Работят на отделни токови вериги. Разклонението е за двете предни чистачки. От втората помпа си тръгва отделен маркуч към задното стъкло. Опитай по обратния ред да тикнеш дълга тел отзад напред........или сложи оцет в казанчето за миещото и го остави 2-3 дена да разтвори мръсотията, обаче ако пръскаш с него мий обилно после с вода, да не ръждяса нещо. При мен ръждясаха само чистачките, смених ги после, ама аз тая процедура я правих пролетта.
      Споко, малко по малко ще оправиш всичко, не са некви сериозни проблеми, просто май наистина италианците са си.....мърлячи (съжалявам, ако случайно съм обидил някой италианец, четящ форума, господа модератори)
      Като се замисля и при мен трябва да са две помпи, защото предното и задно стъкло се мият самостоятелно. Ще се поровя утре при възможност и ще пиша. Не е ли прекалено дълго разстоятноето и с много чупки, че да вкарам тел?
      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Моята драма с пръскалките продължава. Забелязах, че като продухах тези, които мият предното стъкло, спряха да се мият фаровете. Вероятно преди е пръскало на тях, поради запушените пръскали на капака и съответно по-високото налягане към фаровете.
        Моля, за съвет как се свалят пръскалките на фаровете, за да изчистя и тях.
        ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Пръскалките на фаровете се свалят чрез развиване на гайки,които ги държат към бронята!До тах се стига като се демонтира декорат.решетка или цялата броня!
          Аз имах същия проблем с пръскалките на пр.стъкло,който така и не се реши докато не ги изхвърлих и монтирах от "БМВ"-520.Същите залепих с "капчица" и проблема остана в миналото!Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
            Пръскалките на фаровете се свалят чрез развиване на гайки,които ги държат към бронята!До тах се стига като се демонтира декорат.решетка или цялата броня!
            Аз имах същия проблем с пръскалките на пр.стъкло,който така и не се реши докато не ги изхвърлих и монтирах от "БМВ"-520.Същите залепих с "капчица" и проблема остана в миналото!Успех.
            Дълго чаках някой да предложи по-лесен начин за сваляне на джаджите, но явно това е пътя. Честно казано броня не ми се сваля, но ако само така става, ще трябва да се боря, защото фаровете се замазват с кал от столичните улици и фаровете светят като свещи.
            Декоративната решетка е тази, на която пише OPEL, или нещо друго? Тя е малко по-високо от бронята и едва ли ще ми помогне да стигна до пръскалките. Някой може ли да постне как се сваля бронята?
            ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
              Дълго чаках някой да предложи по-лесен начин за сваляне на джаджите, но явно това е пътя. Честно казано броня не ми се сваля, но ако само така става, ще трябва да се боря, защото фаровете се замазват с кал от столичните улици и фаровете светят като свещи.
              Декоративната решетка е тази, на която пише OPEL, или нещо друго? Тя е малко по-високо от бронята и едва ли ще ми помогне да стигна до пръскалките. Някой може ли да постне как се сваля бронята?
              Бронята е суперлесна за сваляне. Държи се на две планки от двете страни, а те са хванати с по два болта за рамата. Навеждаш се и пред гумата ще ги видиш. Аз нямам пръскалки за фаровете, къде ли са отишли .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X