Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форд Маверик или Фронтера ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Определено си струва да изчакаш до 01.01.2007 да се срине пазара така както се срина и в Полша и в Чехия и в Унгария.
    Екотаксата доколкото чувам също отпада.
    Тогава за тия пари наистина ще можеш да си позволиш нещо по-младо.
    Сега малко инфо и по болната за мен тема - двигателите: на мицубиши според мен си струва 2.8Д с двг 4М40Т - само той от тези на мицубиши не е интерферентен и е с верига - затова и из обявите е 10-20% по-скъп сигурно. Маверик 2.7Д (ТD27 - 100 к.с. и ТD27Е - 125 к.с.) са с зъбни колела, за тройката бенз нищо не знам - може би е по-добра, но странно защо се прави само до 2004 г. 2.4 бенз. също е с верига за разлика от 2.0.
    И Мицубиши и Маверик са на возия горе долу едни и същи. Поне доколкото можах да преценя от моите наблюдения из София. За раздатки и ск. не знам кое е по-добре. Нека спецовете кажат.
    Откъм цени на резервни части определено бих заложил на Маверик - тяхните надали са по-високи от японските.
    Всъщност Маверик като се замисля е може би най-малко обсъждания 4х4 тук.

Коментар

аз гласувам за черокито, за тези пари по - добро неможе да се купи. ако си купиш такова с големия двигател единственото, което ти трябва за твоите цели са едни хубави гуми

а това за 2007г. са работи в бъдеще време, ако си решил да си купуваш кола и имаш някакви пари купи си, живота е кратък, една година чакане е твърде много.
      drive alive

Коментар

Аз също предлагам да е чероки, но ако си решил да е фронтера може да дойдеш да видиш какво представлява хубава фронтера за да се ориентираш каква да си търсиш извън БГ.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Благодаря на всички за мненията !
          Най - вероятно ще се въздържа от покупка до края на годината, а пък в началото на другата ще видим какво ще бъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X