Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запотяване на стъклата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Запотяване на стъклата

Днес цял ден каране и никакво запотяване.
    И моя проблем отива в историята (надявам се ).

Коментар

Здравеите и от мене до колкото разбрах някои от колегите търсят радяторчето за парното мисля че това са хората които биха помогнали даже до колкото знам имат собствено производство.Даваш заявка и ти го правят.Информацията не е проверена казаха ми за тази фирма дано съм помогнал някак ще кажете вие Успех.
      http://radiano.hit.bg/index.html
      Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
        Върнах се в магазина, да им кажа, че термостатите им са боклук. Джамбазина се кълнеше, че са мн. добри и явно съм попаднал на дефектен - да си взема нов, който щял да работи. Новият беше същия боклук. В понеделник ще ви напиша къде точно се намира магазинът, за да не се пари още някой там.
        Симеон ми е близо до работата и за това пак се пуснах по него с идеята да търся по-читав магазин. Влязох в Bosh близо до Ботев. Тази вечер смених термостата отново(3 пъти за 4 вечери) и май сега всичко е ОК. Загря за 1км каране(около 5 минути) и стрелката стигна до 1/2 от скалата. Там започна да си цикли - отваря/затваря.

Стъклата съхнат, дори и при не много загрял мотор. Важно е въздухът да влиза само отвън. Ами май тук приключва моята драма със запотяването на стъклата.

Благодаря на всички и успех.
        Направо ме кефиш. Понякога си мисля защо ли изобщо си хабя пръстите да пиша...
        преди 3 дена ти написах да си купиш оригинален термостат от Опел който струва 35 лв. но явно е било напразно.....
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Направо ме кефиш. Понякога си мисля защо ли изобщо си хабя пръстите да пиша...
          преди 3 дена ти написах да си купиш оригинален термостат от Опел който струва 35 лв. но явно е било напразно.....
          Не се опитвам да стестя 10.00лв. Просто до Симеон стигам за по-малко от 5мин, а времето си е фактор. Надявам се, че този от Bosh ще се държи добре. Ще пиша, като събера повече впечатления.
          Последно редактирано от wsi4koznaj; 11-01-09, 08:27.
          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Здравеите отново значи проверих тук :http://radiano.hit.bg/index.html имат радиатор4е за парното цената му е 145.00 лв
            Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Не се опитвам да стестя 10.00лв. Просто до Симеон стигам за по-малко от 5мин, а времето си е фактор. Надявам се, че този от Bosh ще се държи добре. Ще пиша, като събера повече впечатления.

Не искам да споря, но времето за ходене 2 път до Симеон, после 1 път до Бош, и 3 източвания на радиатори и смяна на термостати ми се стува, че отнема повече време отколкото само 1 път да се прави тази процедура.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Не искам да споря, но времето за ходене 2 път до Симеон, после 1 път до Бош, и 3 източвания на радиатори и смяна на термостати ми се стува, че отнема повече време отколкото само 1 път да се прави тази процедура.
                Съгласен съм. Всъщност цената, която плащаме, не се измерва само с пари......а и със загубено време, потрошени нерви, разправии с необразовани продавачи и притеснения от сорта на "сега ще ми сменят ли този боклук, или да се набутам още повече , за да купя нещо оригинално"........но винаги става така, човек докато сам не се опари, не слуша чуждите мнения.

Коментар

Виждам добре сте ми надробили....

Термостатът от Bosh за сега се държи добре. Малко бавно загрява(поне съпоставено с опита ми с леки автомобили) - за около 10тина минути каране, но след като загрее, държи температурата малко над 1/2 от скалата. Вижда се как термостатът отваря и затваря по колебанието на стрелката.
                  Последно редактирано от wsi4koznaj; 16-01-09, 13:44.
                  ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Виждам добре сте ми надробили....

Термостатът от Bosh за сега се държи добре. Малко бавно загрява(поне съпоставено с опита ми с леки автомобили) - за около 10тина минути каране, но след като загрее, държи температурата малко над 1/2 от скалата.
                    Ееее , тук вече е намесен и общия пробег на мотора. Важното е че термостата работи.
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Мисля, че мога да вместя и това в темата.

Днес взех фруктиерата от един "майстор-специалист", който ми смени водната помпа, че ме остави на пътя.... добре, че той(пътя) беше Сливница, та пътна помощ само 60лв. излезе
                      Питах майстора защо парното ми не духа топло(правя уговорката, че съм прочел темите за задръстването на радиатора и падането на преградата). Според него, масово на опелите се бъркали маркучите на радиаторчето и се обръщало посоката, от която се вкарва водата в парното
                      Колеги, сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Може ли някой да приложи схема, по която да проверя дали маркучите са правилно вързани Възможно ли е това да е проблема на парното ми?
                      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Освен да са ги обърнали, като са слагали газовото.....идея нямам как трябва да са. Има ли някакво значение наистина. Според мен радиаторчето за парното си е съвсем обикновенно, както и да го закачиш трябва да работи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X