Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преустройство на Фронтера в 7 места

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преустройство на Фронтера в 7 места

само да кажа че в малкия талон никъде не пише колко местна е колата а той се носи задължително а не големия в който пише колко местна е колата
    Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
    тел. 0898327627
    Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
      само да кажа че в малкия талон никъде не пише колко местна е колата а той се носи задължително а не големия в който пише колко местна е колата
      Да, НО! В млкия пише "многофункционален"

Обаче в гражданската пише - Товарен...

Ако стане 7 места - бъди сигурен, че никой нама да бъде качен от зад и няма да погине. По отношение на иконмията говорим за 30 000 - или 3 000 нафта по сегашна цена 1.7 = 900 лв. ДДС + всички разхди по колата хоп и по край нея на още няколко. Икономията е около 2500-3000 лв.

Струва си май?

Имах предвид варианта с 1+1 места. Като качиш някой на задните седалки.

Коментар

Аз ся да ви кажа....ДДС на кола която е над 10000км или над 1 година не се признава!!!!Да го знаете!
        Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Баща ми сваля седлаките на буса, който е 8+1 за да си прекарва кошерите. Всички полицаи, които го спират се заяждат за махнатите седалки.
          Мисля, че и при свалени трети ред също ще се заяждат.

Коментар

Много неща могат да бъдат направени с верните хора и честно казано, срещу не много висока цена. Лично се убдедих в това преди седмица при регистрирането на моята в КАТ. В италианския й талон пишело "товарен", а тя си е с нормалните 2 реда седалки. Не съм искал да тегля ДДС. Просто така е дошла от Италия, а джамбазите в горубляне не ми казаха. КАТ не могат да променят предназначението й и да я запишат лек, въпреки че е видимо, че седалките са си оригинални, със същата тапицерия, като предните, а не би трябвало да я пуснат като товарен, защото има седалки и няма преграда Същите джамбази ми дадоха контакт с един пич, който ме прекара за 4 часа по всичките гишета в последния работен ден преди коледа и си взех талона на товарен автомобил(то и без това си е камионче).

Ако застанете срещу 1вото КПП, което пуска към каналите(там, където раздават номера), в ляво на 30тина метра има дълга срада(мисля, че жилищен блок). На приземните етажи правят застраховки и не само . Всички с това си изкарват парите - просто тр. да попитате. Моят човек ми каза, че има връзки и в техо-то. Така, че си заслужава да се пробва.

Някой знае ли какво може да ми се случи, ако ме спрат с товарния талон и реда седалки отзад? Да давам ли 400лв. и за технотест?
            Последно редактирано от wsi4koznaj; 01-01-09, 10:32.
            ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
              Много неща могат да бъдат направени с верните хора и честно казано, срещу не много висока цена. Лично се убдедих в това преди седмица при регистрирането на моята в КАТ. В италианския й талон пишело "товарен", а тя си е с нормалните 2 реда седалки. Не съм искал да тегля ДДС. Просто така е дошла от Италия, а джамбазите в горубляне не ми казаха. КАТ не могат да променят предназначението й и да я запишат лек, въпреки че е видимо, че седалките са си оригинални, със същата тапицерия, като предните, а не би трябвало да я пуснат като товарен, защото има седалки и няма преграда Същите джамбази ми дадоха контакт с един пич, който ме прекара за 4 часа по всичките гишета в последния работен ден преди коледа и си взех талона на товарен автомобил(то и без това си е камионче).

Ако застанете срещу 1вото КПП, което пуска към каналите(там, където раздават номера), в ляво на 30тина метра има дълга срада(мисля, че жилищен блок). На приземните етажи правят застраховки и не само . Всички с това си изкарват парите - просто тр. да попитате. Моят човек ми каза, че има връзки и в техо-то. Така, че си заслужава да се пробва.

Някой знае ли какво може да ми се случи, ако ме спрат с товарния талон и реда седалки отзад? Да давам ли 400лв. и за технотест?
              спиране на автомобила от движение и наказателен преглед в КАТ . неприятна работа и много нерви,колега
              Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Май колегата Фанатик беше максимално изчерпателен - не е произвеждана такава фронтера следователно няма как!

Коментар

Здравеите нека кажа, че и моята фронтера преди 5 месеца я купих от Дупница вав италианската фактура се е водила товарен автомобил тоест 1+1 обаче джамбазите са и сложили друга седалка от заде и ми я пробутват за редовна аз я купувам и отивам вав кат да я регистрирам и там още ме захванаха ,че била товарен автомобил триабвало да няма задна седалка и да има преградна стена между предните седалки и товара от заде преградна решетка ,тогава аз званя на тоя пич от Дупница и тои ми заявява наи нагло имам решетка за твоята фронтера но ти не си ми я поискал след разправиата ми я прати по куриер,и всичко вав кат мина идеално. Но сега може да бера ядове сас този талон за 1+1 ,като има седалка от зад.
                  Land rover 2.5 tdi
                  0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
                    Здравеите нека кажа, че и моята фронтера преди 5 месеца я купих от Дупница вав италианската фактура се е водила товарен автомобил тоест 1+1 обаче джамбазите са и сложили друга седалка от заде и ми я пробутват за редовна аз я купувам и отивам вав кат да я регистрирам и там още ме захванаха ,че била товарен автомобил триабвало да няма задна седалка и да има преградна стена между предните седалки и товара от заде преградна решетка ,тогава аз званя на тоя пич от Дупница и тои ми заявява наи нагло имам решетка за твоята фронтера но ти не си ми я поискал след разправиата ми я прати по куриер,и всичко вав кат мина идеално. Но сега може да бера ядове сас този талон за 1+1 ,като има седалка от зад.
                    определено ще имаш ядове ако те спрат куки. А и застрахователите не плащат при такава ситоациа.
                    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X