До: Frontera с 2 щеки за масло?

Колега не ми се спори пък и няма смисъл. Но за 15 години зад волана или си карал все трошляци или занапред ще караш. Сигурен съм че фронтерата дори маслото да не и смениш ще може да изкара 50-60 000 км. без да пипаш нищо. Но ресурса на целия автомобил отива по дяволите с твоето мислене. 
Едно време баща ми имаше москвич. Кабели за свещи се сменяха само ако някой се разпадне. Свещи се сменяха като спре да работи цилиндъра. Но това беше поради нямане на части и пари. Но ти си знаеш....

Първоначално публикуван от drjanton

Преглед на мнение

Едно време баща ми имаше москвич. Кабели за свещи се сменяха само ако някой се разпадне. Свещи се сменяха като спре да работи цилиндъра. Но това беше поради нямане на части и пари. Но ти си знаеш....

Върви си добре гори нормално не гърми на газ,какво повече да иска човек.За 15 години зад волана се научих,че една кола като върви НЕ ПИПАЙ,щото ще си скубеш косата(който има коса разбира се)
Върви си добре гори нормално не гърми на газ,какво повече да иска човек.За 15 години зад волана се научих,че една кола като върви НЕ ПИПАЙ,щото ще си скубеш косата(който има коса разбира се)

Коментар