Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera с 2 щеки за масло?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Frontera с 2 щеки за масло?

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
    Благодаря.По принцип нито щеките нито вида на двигателя са ми проблемВърви си добре гори нормално не гърми на газ,какво повече да иска човек.За 15 години зад волана се научих,че една кола като върви НЕ ПИПАЙ,щото ще си скубеш косата(който има коса разбира се)Успех на всички.
    Колега не ми се спори пък и няма смисъл. Но за 15 години зад волана или си карал все трошляци или занапред ще караш. Сигурен съм че фронтерата дори маслото да не и смениш ще може да изкара 50-60 000 км. без да пипаш нищо. Но ресурса на целия автомобил отива по дяволите с твоето мислене.
    Едно време баща ми имаше москвич. Кабели за свещи се сменяха само ако някой се разпадне. Свещи се сменяха като спре да работи цилиндъра. Но това беше поради нямане на части и пари. Но ти си знаеш....
    no signature no problems

Коментар

До: Frontera с 2 щеки за масло?

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Колега не ми се спори пък и няма смисъл. Но за 15 години зад волана
      HTML Код:
      или си карал все трошляци или занапред ще караш.
      Сигурен съм че фронтерата дори маслото да не и смениш ще може да изкара 50-60 000 км. без да пипаш нищо. Но ресурса на целия автомобил отива по дяволите с твоето мислене.
      Едно време баща ми имаше москвич. Кабели за свещи се сменяха само ако някой се разпадне. Свещи се сменяха като спре да работи цилиндъра. Но това беше поради нямане на части и пари. Но ти си знаеш....
      Тук по принцип можем да поспорим но невиждам смисъл след като не ме познаваш.По добре да заключиш темата ,че много се разводни.А кой кво кара и ще кара е въпрос на други теми.Успех
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X