колеги,фронтерата ми е 2000куб.94гбензин къса база.защо според вас имам две щеки за проверка на маслото в двигатела като едната е в предната 4аст а другата в заднатапри вас как еБлагодаря ви
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
колеги,фронтерата ми е 2000куб.94гбензин къса база.защо според вас имам две щеки за проверка на маслото в двигатела като едната е в предната 4аст а другата в заднатапри вас как еБлагодаря ви
Защото си с автоматична СК и едната щека е за нея.
нямам възможност за снимки но едната щека е в предната част на блока отляво а другата е на 30см зад нея на блока.тоест като застанеш пред колата са отдясно
нямам възможност за снимки но едната щека е в предната част на блока отляво а другата е на 30см зад нея на блока.тоест като застанеш пред колата са отдясно
аз немога да снимам моята,нямам апарат.нека някои с такава ОФ 20 бензин 94г снима неговата.И по точно двигателя отстрани от страната на испускателните колектори.благодаря предварително
Това побългаряването е голямо нещо.Нямаш 2 щеки за мерене на маслото.Въпроса е колеги със същия двигател да кажат коя е истинската,за да си знаеш,а на бъдещия собственик кажи че едната е за мерене при студен двигател,другата при загрял
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Колега, виж дали си е така направено или е добавяно в последствие....иначе според мен има 1 логично обяснение и то е разделен картер...незнам защо, обаче !
Колега аз имам Фронтера Спорт 2,0 инжекция къса база поровил съм се по двигателя от необходимост и определено мога да кажа, че втора щека няма. Няма как да приложа снимка, не знам как става засега
Коментар