Обява

Свий
Няма добавени обяви.

запитване относно крик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: запитване относно крик

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
    Колега, днес я надигах и въртях тази седалка, но не намерих никъде ниша, а такава опеределено ми липсва. Моля, ако имаш възможност, прати някоя снимка къде да я търся
    колега,ниша има в седалката на фронтера дълга база.твоят крик е на друго място.в багажника от лявата страна.свали капачетоуспех
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Да, става въпрос за ДБ. За КБ нека другите колеги да споделят. Наистина при първа възможност ще кача снимки. Оказа се, че е много "секретно" мястото!

Коментар

Ми не е толкова секретно. Колегата по горе го е казал. На късата база отваряш багажника и отляво има едно капаче с винт. Каквото са оставили предишните собственици, това и ще намериш вътре....успех.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          Ми не е толкова секретно. Колегата по горе го е казал. На късата база отваряш багажника и отляво има едно капаче с винт. Каквото са оставили предишните собственици, това и ще намериш вътре....успех.
          Прав си - каквото са оставили предишните собсвтеници, или джамбазите в гурбляне - в моя случай нищо . Ще търся и аз в метро.
          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Имам питане към темата...Оригиналния крик с ключа за сваляне на гумата ли се върти .Аз си купих кръстачка и сега разбрах ,че при крика няма манивела.Ако някои си е правил по удобна дълга да сложи снимка ....Иначе ми се струва ,че ако е с оригиналния ключ голям зор ще е да се навирам ....
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
              Имам питане към темата...Оригиналния крик с ключа за сваляне на гумата ли се върти .Аз си купих кръстачка и сега разбрах ,че при крика няма манивела.Ако някои си е правил по удобна дълга да сложи снимка ....Иначе ми се струва ,че ако е с оригиналния ключ голям зор ще е да се навирам ....
              Аз съм с оригиналния ключ.Друг варият не съм пробвал!Е,няма да сменям гума всеки ден!Лично на мен не е койзнае каквъв зор.
              Последно редактирано от STROIL; 11-10-09, 10:07. Причина: Допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                Аз съм с оригиналния ключ.Друг варият не съм пробвал!Е,няма да сменям гума всеки ден!Лично на мен не е койзнае каквъв зор.
                аз съм със оригиналната манивела,но съм я удължил
                ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
                Grand Cherokee 2.7
                GSM 0888148630

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнение
                  аз съм със оригиналната манивела,но съм я удължил
                  За каква манивела става въпрос?

Коментар

Най-добре просто си купи едни ръкавици и си ги сложи в колата. Няма да усетиш колко бързо и лесно ще вдигнеш колата с оригиналния крик и с оригиналния ключ като ванивела към него.

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                      За каква манивела става въпрос?
                      Към одлжението на крика се слага ключа за гумите за да се върти и се получава като манивела, но без дръжката а само напречния лост, които е ключа за гуми...

Коментар

Благодаря за инфото...Аз обаче изхвърлих ключа защото се счупи ще ''докарам'' някак си манивелата))
                        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

При мен крик липсваше и си взех от Евромаркет за 49лв. хидравличен за до 10 тона (сега мога да вдигам и натоварени бусове ). Налични имаше до 2т. 45лв., до 8т. 49лв. и до 10т. пак 49лв. Този от 2т. е доста компактен, от 8т. и 10т. са еднакви по размери, но предвид разиката в цената предпочетох 10т. При гуми 255/75/R15 влиза точно където трябва с необходимия толеранс и вдига Фронтерата с лекота
                          Opel Frontera 2.0i Sport, 1994г., къса база, бензин (без газова), София

GSM: О885 6О1 692
                          Стефан

Коментар

Хидравличните крикчета са хубави,НО ако не са китаиски.Как да вляза под колата като знам ,че великия китайски народ го е правил по трудовоА оригиналното крикче е винтово и е много надеждно и удобно.
                            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

И аз като мн колеги тук си търсих крика!Незнам в коя тема тук прочетах но наистина и моя беше отзад в лявата страна под краината кора кадето влиза колана!Не пипван и новичак като от завода.Но докато го намеря се сдобих с стар винтов от "Волга" струваше ми 15лв Сега ги возя и двата но и оргиналня ми върши работа !
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

Аз на китайските хидравлични крикове нямам никаква вяра! Имал съм няколко случея да оттърват.Хубави, лъскави - но .........! Може да ви се види смешно , но винаги нося в колата нещо да подложа, ако стане проблем с крика. Иначе , винаги съм залагал на винтовия крик!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X