Обява

Свий
Няма добавени обяви.

запитване относно крик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• запитване относно крик

Здравейте, от няколко месеа съм собственик на Фронтера 2.4i. Търся съвет от къде да закупя крик и какъв модел ми е необходим? Оказа се, че в багажника такъв липсва

p.s. Имам питане и откъде мога да намеря калобрани?

Поздрави,
    Bonso
    Кара: само "кошници"
    Opel Frontera 2.4i, Ford Capri 2.8i

До: запитване относно крик

Според ръкоблудството крика на дългата база се намира от долната лява страна на задната седалка. Ако липсва, оригиналния крик е винтов чувал съм че на уазките също е винтов но и маслен ще свърши работа.

Коментар

Здравей!
      При мен крика си беше на лице / винтов/, но когато се наложи да го ползвам се оказа че не може да вдигне достатъчно да се постави резервната гума . Решението хидравличен крик 3т от Метро.Цената беше към 35лв.Поне не си играеш да въртиш като замаян.

Коментар

Аз ползвам винтов крик от маверик. Направих му и дълга манивела. Но за да вдигна джипа, виждам бая зор.

Коментар

Колеги, можете ли да изпратите снимки на оригинален крик за фронтера?

Коментар

Благодаря! Щре потърся под седалката и ако не - отивам в Метро.

Коментар

Един къс джек в багажника ще ти върши много повече работа и при това винаги.
              BMW X6

Коментар

Мда, ама ако има къде да я закачи с него ... Има едни хидравлични, двустепенни, влизат и под носача и под задния мост. В сгънато състояние са петнаисетина санта високи, а в разгънато-към 40. Супер удобни са за работа.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

колега и аз имах същият проблем и се оказа че крика си е на мястото а то е :зад задната седалка има една пласмасова кора от лявата страна която се развива,нещо като капак се получава та въпросният крик трябва да е там увит в ушита оригинална торбичка,по точно кадето влиза колана .
                  Успех от мене !
                  Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

На дългата база няма такива кутии. Оригиналния седи в задната седалка. Аз там съм натъпкал всички джаджи и кучкарника ми е празен
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Търсих под заднаата седалка, както и в багажника, но няма... Явно ще се купува.

Б.

Коментар

Не "под", а "вътре" в самата седалка като се повдигне и отзад тапицерията се отлепва и има доста голяма дупка. И в двете седалки. Ако не ми го бяха показали, нямаше да предположа, че там има място за доста неща. Преди време писах, че в едната даже открих оригиналния триъгълник и кутия с оригинални резервни крушки "Бош".

Коментар

Намерих крика. Наистина беше вътре под тапицерията на задната седалка

Благодаря за съвета!

Поздрави,
                          Bonso

Коментар

Първоначално публикуван от Bonso Преглед на мнение
                            Намерих крика. Наистина беше вътре под тапицерията на задната седалка

Благодаря за съвета!

Поздрави,
                            Bonso
                            Хахахаа
                            малко време ти отне.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Oldman Преглед на мнение
                              Не "под", а "вътре" в самата седалка като се повдигне и отзад тапицерията се отлепва и има доста голяма дупка. И в двете седалки. Ако не ми го бяха показали, нямаше да предположа, че там има място за доста неща. Преди време писах, че в едната даже открих оригиналния триъгълник и кутия с оригинални резервни крушки "Бош".
                              Колега, днес я надигах и въртях тази седалка, но не намерих никъде ниша, а такава опеределено ми липсва. Моля, ако имаш възможност, прати някоя снимка къде да я търся
                              ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X