Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсана шайба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скъсана шайба

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    На повечето нови автомобили е така ....
    Ама освен шайбата на коляновия вал, от няколко години слагат гума (демпфер) и на маховика ....

От утре на новите фронтери и розови панделки ще започнат да им слагат ... вместо ремъци ..

Ммдааа .....

Колкото по нови .... толкова по "метросексуални" ......
    Като собственниците си.
    Нещо обида ли долавям към собствениците на нови Фронтери
    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Ако това го няма почват по бързо да се износват ремъците и лагерите на помпи алтернатори и прочее агрегати,като животът им се скъсява горе долу наполовина.Сам прецени дали си струва.Животът на тези демпферни шайби е около 200 000 км.
      На около 100-110 евро мога да ти я поръчам от Кортеко.

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
        Със сигурност НЕ.
        По-скоро искаше да каже, че всичко се измества в посока на унифициране, мъжете да си бръснат краката и ръцете да карат пежо 106 и т.н. Между впрочем и аз мисля така....
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
          На около 100-110 евро мога да ти я поръчам от Кортеко.
          Мисля да не се занимавам със стругари, а направо да се възползвам от предложението ти, за което благодаря.
          Само кажи как ще стане - нещо телефон да ми дадеш?

Коментар

апсолютно всички фронтери са със демпферрни шаиби на коляновия вал ,не зависимо от модел и година ,учудвам се че това е първия случеи на скъсана . имам ги пояти всичките
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
              апсолютно всички фронтери са със демпферрни шаиби на коляновия вал ,не зависимо от модел и година ,учудвам се че това е първия случеи на скъсана . имам ги пояти всичките
              Виж тогава друже се разрови за ето този номер,че ако ти донесе старата шайба едва ли ще можете да я хванете точно коя му трябва,защото вчера като я видях от нея почти нищо не е останало
              http://forum.offroad-bulgaria.com/at...1&d=1224517445
              Ето ти и няколко оригинални номера по хлОпел

0614 411
              5614 437
              5614 415
              614 411
              Който и да намериш ще му свърши работа

Коментар

Току що от Булвариа ми обявиха цена 600лв.

Лозан нови или втора употреба имаш налични, защото ми се иска да е нова. Ако може пък да дойда при теб да ми я монтираш?

Коментар

Кажи им на тия от Булвария да се е ......

Виж Лозан какво ти казва ..... свържи се с него!

Или с FLY_FREE ...
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
                    НЕ приятелю!

Жалкото е, че от ден на ден нещата стават все по зле .....
                    Ресурса на всички агрегати е съкратен до ...... гаранцията на автомобила.
                    А ... някой дори и нея не изкарват!
                    После собственниците се виждат в такива приключения, че .....
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Тръгвай по Моргите в София Гаранция ще намериш!!Аз миналата седмица се бях юрнал чак от Асеновград и намерих каквото ми трябваше

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        НЕ приятелю!

Жалкото е, че от ден на ден нещата стават все по зле .....
                        Ресурса на всички агрегати е съкратен до ...... гаранцията на автомобила.
                        А ... някой дори и нея не изкарват!
                        После собственниците се виждат в такива приключения, че .....
                        За жалост трябва да призная ,че си прав ,защото го изпитах на гърба си с моя радиатор и едно тройно разклонение от пласмаса което се счупи само като го докоснаха защото просто пласмасата се трошеше като халва.Добре че се случи в сервиза иначе щях да правя и други по-големи ремонти
                        Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                          Ако това го няма почват по бързо да се износват ремъците и лагерите на помпи алтернатори и прочее агрегати,като животът им се скъсява горе долу наполовина......
                          И как са изкарвали на по-старите модели автомобили тия агрегати по 200-300 000 км? Тая шайба е направена така за да се къса от време на време и да ходиш в сервиза, да купуваш части и т.н.
                          Последно редактирано от fanatic; 21-10-08, 20:19.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Животът и е около 200000 км.
                            Всичко е свързано с конструкцията за повишаване на конфорта.
                            Отвори Мобиле.ДЕ и виж на какви километри продават там колите.Практически дизелите нормално са на около 7-8 години 200000 -300000 км.Бензиновите са на по малко.Това е реалният живот на една съвременна кола.След това става само за рециклиране.Или да се превърне в друга като се използват метала и пластвасите или в същата но изцяло реновирана като един дефендър във форума от Англия.
                            Няма го вече 123 ката на МВ или 408 на Москвича да имат вечен живот.

Коментар

FLY_FREE моля дай ми координати (на ЛС), за да поръчам шайбичката от теб. Благодаря!

Коментар

Аз знам много добре какво се продава и в какво състояние е. Мисълта ми беше, че едно време тия агрегати караха по 200-300 000 км без демпфери в маховиците и "гумени" шайби, бендикси в алтернаторите и всякакви подобни "комфортоповишаващи" изгъзици, и сегашните с тези "екстри" пак карат по толкова, че и по-малко ... Къде е ползата от тях, тогава и какво всъщност подобряват?
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X