Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това истина ли е или аз полудявам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Това истина ли е или аз полудявам

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
    Преден диф за 14786.00лв.Без пари,кво му плащаш.Попитах дали нямат нещо грешка в нулите.
    За тези 14786.00лв не можеш вместо 1 нов дифернциал, да си вземеш 2 по старички Фронтери??
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      Koгато купувах Фронтерата ,знаех ,че е един от най-скъпите за потдръжка автомобили.Също така знаех,че има и неоригинални части с пъти по евтини,както и джипки за части.До омента,да чукам на дърво,се справям чудесно с цените.Каре за кардана,вместо 600 лв,23.50 лв.Лагер заден главина,вместо 580 лв.купих за 72 лв.Автоматични хъбове са 1600 лв.,купуваме ръчни за 400 лв.За почти всичко важи,така че споко,ти кажи че търсиш вежда и тук ще се намери.То и за Мерцедеса комплект широка лайсна е 3000 лв.,но никой не купува.
      Успех драги,това ни прави БЪЛГАРИ,я !!!
      Благодаря за пожеланията.Намерих втора уотреба за 50лв.Ама това значи ли че като сме българи трябва да се задоволяваме с втора употреба винаги,или че самите ние сме втора категория и ако е така до кога!Лично аз дори да мога да извадя 50000 евро свободни пари за нова кола,няма да дам1000лв. за една пласмаса само защото съм българин.Ще ги дам за борба срещу този които ме манипулира.Отивам да пия една ракия,че го избих на политика и революция,а това ми е противопоказно

Коментар

Първоначално публикуван от zari6 Преглед на мнение
        Благодаря за пожеланията.Намерих втора уотреба за 50лв.Ама това значи ли че като сме българи трябва да се задоволяваме с втора употреба винаги,или че самите ние сме втора категория и ако е така до кога!
        Най-трудно е да проумееш нещо и докато успееш то те мъчи и те смазва.След като го вденеш ти олеква.Обикалял ли си света широк?

Един пример.В една страна(по-добра от нашата) един ме пита какви коли караме с жена ми.Обяснявам му че имаме 2 стари коли еди какви си.Човека се усмихва и пита:"КОЛЕКЦИОНЕР"?
        Мозъкът му не възприема ,че двама адвокати в семейство,карат коли втора ръка...Ами втора категория хора сме колега и като го разбереш ти олеква наистина.Продължавам борбата да влезем в "А" група,но още сме в "Б".
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

До сега само едно нещо ново оригинално с поръчка съм чул на нормална цена за фронтерата, капак на страничното огледало 40лв. и даже си го купих, иначе бензинова помпа 1000 и незнам си колко лева не си направих труда да запомня. Мен ми се реве като гледам цените на частите в германия пък камоли в щатите, но и на колегите с американските жипки не им е по-лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
            За тези 14786.00лв не можеш вместо 1 нов дифернциал, да си вземеш 2 по старички Фронтери??
            Ми аз това им казах по телефона.
            sigpic

Коментар

Ми аз имам две съвсем прясни случки

1. Дебитомер
              -В България - 500 лв.
              -В Германия - 160 лв.

2. Турбо
              -В България - > 4000 лв.
              -В Германия - 1000 лв.

Говорим за оригинални части, а не заместители.

Какво да говорим повече. Аз след случката с дебитомера спрях да купувам от България части. Даже мислех и гуми да си поръчам от Германия, но гумаджиите се оказаха малко по-свестни ми направиха добра отстъпка, та цената легна на същите пари като от Германия с доставка.
              Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнение
                Ми аз имам две съвсем прясни случки

1. Дебитомер
                -В България - 500 лв.
                -В Германия - 160 лв.

2. Турбо
                -В България - > 4000 лв.
                -В Германия - 1000 лв.

Говорим за оригинални части, а не заместители.

Какво да говорим повече. Аз след случката с дебитомера спрях да купувам от България части. Даже мислех и гуми да си поръчам от Германия, но гумаджиите се оказаха малко по-свестни ми направиха добра отстъпка, та цената легна на същите пари като от Германия с доставка.
                Цените в ОПЕЛ Германия ли са,защото и там ,както и тук има оригинални турски части.В Опел се съмнявам да има разминаване с цените,защото за каре на кардан съм се обаждал и цената беше като в Опел България...Просто БГ собственика печели 32 % от тази цена като представител.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Дебитомера си беше оригинален Бош с 24 месеца гаранция. В Турция не правят дебитомери май, по фалшиментото май са китайски. За турбото немога да ти кажа, но едва ли е правено в Турция.
                  Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Първоначално публикуван от zari6 Преглед на мнение
                    Това истина ли е или аз полудявам!!!!!Днес от Булвариа и от София ауто ми обадиха цена за пластмасовата вежда на предния десен калник за Фронтера Б 99г.,от 990лв..Помислих,че стажа дума за калника с вегдата заедно,но не.Специално ми обясниха,че говорим само за вегдата.Та въпроса ми е да не е от масивно злато с пласмасово покритие и аз да не знам?Ако е така да ги свалям другите и да ги нося в сеиф,или да сглобявам пушката и да се залагам около въпросните фирми
                    колега при споменатите обирджий за фронтера 'в' външен накраиник стрва 290 лв, а става то фронтера 'а' и струва 25лв

Коментар

поправка 13.60 лв
                      BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X