Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странен проблем с фронтерата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: странен проблем с фронтерата?

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Дядо Владо не го гледай тоя час. Не е верен.
    Като се модерира нещо примерно от мен може да излезе от името на друг с час в който той не е писал.
    Може в случея да не е така ама все пак да знаеш.
    Ясно колега.Друго си е като някой се е сблъсквал с подобен проблем.Освен и аз да му пожелая на Ники да е текъв проблем ,а не нещо по-сложно

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      И аз влизам в клуба При мен вчера започна едно ужасно скърцане, при каране на заден мост по асфалт. Като волана е леко кривнат надясно и натисна спирачката стърже ужасно. При бавно и при по-бързо каране стърженето е сериозно (само когато воланът е кривнат надясно и леко натисна спирачката). Прави го и при 20км/ч, и при 60-70км/ч. Интересното, е че го прави избирателно. Пробвам с кривнат волан от 7-8 пъти само веднъж го прави. Днес влизам в бокса, дано не е нещо сериозно
      и аз имах подобен проблем при мен се оказа лагери, ходих искаха нови ама те са по 350-400лв. бр. и само ги натегнаха, сега стърженето изчезна.

Коментар

"Гошко" това е ВРЕМЕННО решение (утихване) 3-5000км, после казва хряс!!!! и гумата ти рисува дълга права линия, съпроводено със звук и пушек - пробвано А пък ако караш бързо и си се загледал, или си в дън гори тилилейски
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Странното е, че според майстора ми всичко е наред. Сега е изчезнало това явление. Нито каре, лагери, накладки... Ще карам довечера, пък да видим какво ще стане
          Светът на Владо

Коментар

да не е паднала зегерката на полуоската?

Прочети при мен какво стана в темата за текуща подръжка на фронтерата.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
              Странното е, че според майстора ми всичко е наред. Сега е изчезнало това явление. Нито каре, лагери, накладки... Ще карам довечера, пък да видим какво ще стане
              Ти за опред ли говориш? Аз съм останал с впечатление, че става дума за отзад.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Ти за опред ли говориш? Аз съм останал с впечатление, че става дума за отзад.
                Да, става въпрос за отпред. Шумът се чува от предницата И все още си е така. Майсторът ми е прегледал и каза, че всичко е ОК, но като я е карал не е успял да го чуе. Много избирателно се появява стърженето. Сега го няма, после малко се появи, после пак изчезне Странна работа
                Светът на Владо

Коментар

Шуми шуми шуми в главата ми шуми щ`от снощи злоупотребих с алкохол
                  Адаш, намери и друг майстор да слуша или звънни и се дотъркаляй ще слушаме заедно
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X