колеги,това лято ходихме до Копривщица и ми се слу4и следния проблем.както карам и се чува звук като от задиране на лагер,само че много силно и колата по4ти спира да върви(сякаш тегля 3 тона ремарке) прави го по-4есто на завой.някой да има идея какво може да е това? имам фронтера 2.0i къса база
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
странен проблем с фронтерата?
Свий
X
-
До: странен проблем с фронтерата?
Да не е каре, полуоска. Това звучи най-логично, щом се усеща на завои
-
Първоначално публикуван от emo69emo Преглед на мнениеколеги,това лято ходихме до Копривщица и ми се слу4и следния проблем.както карам и се чува звук като от задиране на лагер,само че много силно и колата по4ти спира да върви(сякаш тегля 3 тона ремарке) прави го по-4есто на завой.някой да има идея какво може да е това? имам фронтера 2.0i къса база"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Провери дали задните гуми не са опирали в рамата. Особено ако си с екзотични гуми и джанти, при страничен наклон и при по-остър завой.
Лесно се вижда дали е опирало по лъснатата рама.
При мен имаше подобен ефект, заради който махнах тойотовите джанти.
Това е само една от възможните причини. Това, което колегите са ти написали е другите възможности. При фронтерките не липсват шукарии с дифовете за жалост. Доста колеги напоследък слагат исузуви мостове и проблемите изчезват завинаги."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Емо " Днес, 07:53 " пишеш в една майстор ми смени ефтино полуоската и всичко е О.К.в темата За разхода на Фронтера 2.0i и хъбовете
Пак "Днес, 08:34" пускаш тема "странен проблем с фронтерата?" ха де какъв е проблема0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЕмо " Днес, 07:53 " пишеш в една майстор ми смени ефтино полуоската и всичко е О.К.в темата За разхода на Фронтера 2.0i и хъбовете
Пак "Днес, 08:34" пускаш тема "странен проблем с фронтерата?" ха де какъв е проблема
Като се модерира нещо примерно от мен може да излезе от името на друг с час в който той не е писал.
Може в случея да не е така ама все пак да знаеш.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от emo69emo Преглед на мнениеколеги,това лято ходихме до Копривщица и ми се слу4и следния проблем.както карам и се чува звук като от задиране на лагер,само че много силно и колата по4ти спира да върви(сякаш тегля 3 тона ремарке) прави го по-4есто на завой.някой да има идея какво може да е това? имам фронтера 2.0i къса база
Аз имам почти същия проблем, само че на мен ми го прави само при завой с включен 4H или 4L .Всякаш задния диференциал е блокиран.
Коментар
-
И аз влизам в клубаПри мен вчера започна едно ужасно скърцане, при каране на заден мост по асфалт. Като волана е леко кривнат надясно и натисна спирачката стърже ужасно. При бавно и при по-бързо каране стърженето е сериозно (само когато воланът е кривнат надясно и леко натисна спирачката). Прави го и при 20км/ч, и при 60-70км/ч. Интересното, е че го прави избирателно. Пробвам с кривнат волан от 7-8 пъти само веднъж го прави. Днес влизам в бокса, дано не е нещо сериозно
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеИ аз влизам в клубаПри мен вчера започна едно ужасно скърцане, при каране на заден мост по асфалт. Като волана е леко кривнат надясно и натисна спирачката стърже ужасно. При бавно и при по-бързо каране стърженето е сериозно (само когато воланът е кривнат надясно и леко натисна спирачката). Прави го и при 20км/ч, и при 60-70км/ч. Интересното, е че го прави избирателно. Пробвам с кривнат волан от 7-8 пъти само веднъж го прави. Днес влизам в бокса, дано не е нещо сериозно
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеТака както го описваш ми намирисва като накладки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеСъглсен съм до някъде ,но нещо няма логика да го прави само в завой
Дано е това де. Че ако е другото което си мисля нещата отиват на към 1000 лв.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар