Здравейте колеги.Притежавам Опел Фронтера 2.0 бензин къса база 96г.Живея в София.От известно време мотора започна да загрява повечко т.е 10 мин.в задръстване и стрелката достига последното деление след което се включва перката(тя е електрическа).Интересното е, че като пусна колата по инерция стрелката слиза до първото деление.Днес бях при майстор с който отворихме капачката на разширителния съд и като загря колата водата започна да излиза от съда!Неговия извод е, че гарнитурата на главата е за смяна!Аз изчетох всички подобни мнения във форума и започвам да си мисля, че е точно в това проблема.Сменил съм термостата преди месец.
Моля, тези които знаят нещо по въпроса да помогнат със съвет-да сменям ли гарнитурата или проблема е другаде.
Понеже не съм си имал работа с автосервизи се чудя кой ще ми свърши тази работа!
Моля, тези които знаят нещо по въпроса да помогнат със съвет-да сменям ли гарнитурата или проблема е другаде.
Понеже не съм си имал работа с автосервизи се чудя кой ще ми свърши тази работа!
Коментар