Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е отношението между ДВГ-то и гумите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво е отношението между ДВГ-то и гумите?

Малко отклонение от темата, въпросите ми са за добри гуми и за моите ,дали мога да искарам успешно зимата със тях.
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Аз пък от това, което съм чел тук съм с обратното впечатление за БФ Гудрич АТ, а именно, че за сняг и мокър асфалт са перфектни.

Коментар

Баш перфетни не са. Ето и моето мнение.

1 сух асфалт - 6
        2 мокър асфалт - 4,5
        3 кал - 3
        4 камънак -5
        5сух офроуд -6 имам в предвид в сухо време
        6 сняг неотъпкан - 6
        7сяг отъпкан -5
        8 лед -4

Това са моите оценки за БФ Гудрич АТ.
        Гумата е отличен компромис.Става за всичко без да блести никъде където има големи калища и лед.Ама то за такива места си трябват и кални гуми.За нормална експлоатациа и съботно неделни разходки е супер.Който иска да се вре в кереча - да търси друга гума.
        BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
          Аз пък от това, което съм чел тук съм с обратното впечатление за БФ Гудрич АТ, а именно, че за сняг и мокър асфалт са перфектни.
          Така е - от собствен опит . А това което говори Куздов за ламелите ... абе прав е , ама неговата баба и мойта едно време все с ламели са карали
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              Ми то и на някои врати пише "Жени", пък като влезеш си е тоалетна .... Зимните гуми са с друг профил на протектора и задължително имат ламели-малки цепнатини в грайфера. Тези са абсолютно гладки.
              Много як лаф!!!

Здравейте,

Ровя от известно време из интернет, като се опитвам да намеря някакви тестови резултати по които да се класират различните 4Х4 гуми.
              Като изключим няколко експертни теста за гуми за леки коли, останалите които намерих са на базата на мнения от ползвали ги. Дали можем да се доверим на тяхната преценка - все пак са карани от различни хора, с различни коли и при различни условия?
              Имам Yokohama Geolandar A/T.S. В едни класации са по-добри от BFG А/Т, в друга класация е обратното. Срещал ли е някой някъде тест, при който са изпитвани гуми 4х4 при еднакви условия и по-точно А/Т гуми.

Поздрави на всички!
              Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
                Много як лаф!!!

Здравейте,

Ровя от известно време из интернет, като се опитвам да намеря някакви тестови резултати по които да се класират различните 4Х4 гуми.
                Като изключим няколко експертни теста за гуми за леки коли, останалите които намерих са на базата на мнения от ползвали ги. Дали можем да се доверим на тяхната преценка - все пак са карани от различни хора, с различни коли и при различни условия?
                Имам Yokohama Geolandar A/T.S. В едни класации са по-добри от BFG А/Т, в друга класация е обратното. Срещал ли е някой някъде тест, при който са изпитвани гуми 4х4 при еднакви условия и по-точно А/Т гуми.

Поздрави на всички!
                Венцислав Петров
                Администратор
                | СзО |* МСС *
                Разгледай темите пуснати от Венцислав Петров.Имаше интересен тест на гуми някъде.С няколко джипа при еднакви условия и т.н.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X