Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркуч след дебитомера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Маркуч след дебитомера

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    За пръв път работих с такава лента през 1991 г. въпреки, че тогава си беше екзотика .... Използвах я да изолирам съединенията по магистралните кабели. Самовулканизира се под влияние на околната температура-колкото е по-топло, толкова по бързо стяга. След като стегне, няма развиване и само рязане помага. Много устойчива на атмосферни влияния, но нямам наблюдения как се държи в бензин или други разтворители. На масла и антифриз ще устиска без проблем.
    Грубо за колко време вулканизира? примерно при около 20 градуса? Минути, часове, дни?
    Светът на Владо

Коментар

За минути... Още докато я навиваш от топлината на ръцете започва да се слепва. Ако е топло времето след 10-20 минути вече е вулканизирала.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Това наистина е добре приложимо нещо Хората са си го измисли
        Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
          Колега твоя маркуч има ли температурен датчик забоден в него, ако да наскоро обикалях и не намерих такъв втора употреба, и още един въпрос дали имаш газово с плочка, ако да оригиналния маркуч трябва да се скъси иначе се пречупва и се къса. Обърни се към Лозан (Исузо) тои ми сложи някакъв от някво турбо и направо заспа.
          Няма датчици по него.За сега съм го увил с този армирания скоч (един сив такъв).Нямам проблеми за сега но като газифицирам задължително тебе да го сменя.

Коментар

Eто за това става въпрос!Показвам два вида от г.лента.
            Прикачени файлове

Коментар

Мисля, че и в една друга тема го казах, но и тук ще го спомена. За тези, които са от София - на Симеон има едно магазинче - "Водни Съединения" има всякакви гумени маркучи и тръбички. Аз за моята Фронтера от там си взех и с малко рязане стана идеално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X