Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркуч след дебитомера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маркуч след дебитомера

Наздраве клеги.Имам една питанка.Въпростният маркуч е много закъсан, взима въздух и влошава работата на мотора.Ходих по магазините и ми обаждаха некви цифри от порядъка на 300 лева.Тея кат чуят джип и режат с голямата брадва.От някъква друга кола 100% ще стане.Моля подскажете ми.Фронтерата е 93 г.2000cc.Благодаря предварително.

До: Маркуч след дебитомера

Аз за моята купих гумен дебел, ама не знам от каква кола. 5 лв. при Италианеца.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Аз за моята купих гумен дебел, ама не знам от каква кола. 5 лв. при Италианеца.
      Благодаря за инфото.Ще го извадя и ще тръгна с него по магазините и който пасне.300 лева как се дават за един маркуч,тея луди ли са.

Коментар

Пробвай в магазините за Опел, ама не казвай че ти трябва за Фронтера, ами за Вектра . Цената ще спадне чувствително. Носи го за мостра, че може и от нещо друго да става.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Благодаря ви.

Коментар

Колега твоя маркуч има ли температурен датчик забоден в него, ако да наскоро обикалях и не намерих такъв втора употреба, и още един въпрос дали имаш газово с плочка, ако да оригиналния маркуч трябва да се скъси иначе се пречупва и се къса. Обърни се към Лозан (Исузо) тои ми сложи някакъв от някво турбо и направо заспа.

Коментар

койча е абсолютно прав
              а иначе не е зле на път да имаш ролка с изолирбант за да се спасиш при евентуално гръмване и сцепване на маркуча
              изолирбанта става и за други работи де
              полезен е в някой джоб
              BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
                койча е абсолютно прав
                а иначе не е зле на път да имаш ролка с изолирбант за да се спасиш при евентуално гръмване и сцепване на маркуча
                изолирбанта става и за други работи де
                полезен е в някой джоб
                Пак си прав!Колеги,послушайте съвета му!...А пък аз ще ви издам една тайна:Имам едно специално руло /като изолирбанд/ нарича се самовулканизираща се гумена лента - невероятно нещо,което има способност да ти послужи при неволя в необходимост..Основно за ползване по водните съединения...

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                  ...самовулканизираща се гумена лента
                  От къде може да се купи тази лента?
                  Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                    От къде може да се купи тази лента?
                    Ще я снимам и ще я покажа,подарак ми е - не мога да кажа къде се продава тъй като не знам!Дано да помогна по този начин!?...Има надписи отвън - някаква Германска е .....

Коментар

Супер, ако пуснеш снимка да видим производителя и евентуално продутът. Ще пробваме да я издирим, щом е читава. До колкото търсих се продават разни, но като не е пробвано незнам до колко е качествено и надеждно Щом си я пробвал значи е екстра
                      Светът на Владо

Коментар

Нарицателното и е Bishop, както Xerox при копирните машини, но има и други марки .... Търси по магазините за електроматериали. По принцип е изолационна лента за кабелни съединения и муфи.
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          Нарицателното и е Bishop, както Xerox при копирните машини, но има и други марки .... Търси по магазините за електроматериали. По принцип е изолационна лента за кабелни съединения и муфи.
                          Който знае - няма нужда от снимки!Браво,електричар ми я подари тази лента.А пробвал ли си да видиш какви свойства притежава?Невероятна е!

Коментар

Същата работа върши и армирания скоч на теса примерно. Има го навсякъде, с него съм си лепил бензинопровода преди време, също и маркуча на хидравликата. Вярно е че и в двата случая капеше ама се прибрах до София.
                            no signature no problems

Коментар

За пръв път работих с такава лента през 1991 г. въпреки, че тогава си беше екзотика .... Използвах я да изолирам съединенията по магистралните кабели. Самовулканизира се под влияние на околната температура-колкото е по-топло, толкова по бързо стяга. След като стегне, няма развиване и само рязане помага. Много устойчива на атмосферни влияния, но нямам наблюдения как се държи в бензин или други разтворители. На масла и антифриз ще устиска без проблем.
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X