Наздраве клеги.Имам една питанка.Въпростният маркуч е много закъсан, взима въздух и влошава работата на мотора.Ходих по магазините и ми обаждаха некви цифри от порядъка на 300 лева.Тея кат чуят джип и режат с голямата брадва.От някъква друга кола 100% ще стане.Моля подскажете ми.Фронтерата е 93 г.2000cc.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маркуч след дебитомера
Свий
X
-
До: Маркуч след дебитомера
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеАз за моята купих гумен дебел, ама не знам от каква кола. 5 лв. при Италианеца.
Коментар
-
Пробвай в магазините за Опел, ама не казвай че ти трябва за Фронтера, ами за Вектра. Цената ще спадне чувствително. Носи го за мостра, че може и от нещо друго да става.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Колега твоя маркуч има ли температурен датчик забоден в него, ако да наскоро обикалях и не намерих такъв втора употреба, и още един въпрос дали имаш газово с плочка, ако да оригиналния маркуч трябва да се скъси иначе се пречупва и се къса. Обърни се към Лозан (Исузо) тои ми сложи някакъв от някво турбо и направо заспа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнениекойча е абсолютно прав
а иначе не е зле на път да имаш ролка с изолирбант за да се спасиш при евентуално гръмване и сцепване на маркуча
изолирбанта става и за други работи де
полезен е в някой джоб
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение...самовулканизираща се гумена лента
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеОт къде може да се купи тази лента?
Коментар
-
Супер, ако пуснеш снимка да видим производителя и евентуално продутът. Ще пробваме да я издирим, щом е читава. До колкото търсих се продават разни, но като не е пробвано незнам до колко е качествено и надеждноЩом си я пробвал значи е екстра
Коментар
-
Нарицателното и е Bishop, както Xerox при копирните машини, но има и други марки.... Търси по магазините за електроматериали. По принцип е изолационна лента за кабелни съединения и муфи.
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеНарицателното и е Bishop, както Xerox при копирните машини, но има и други марки.... Търси по магазините за електроматериали. По принцип е изолационна лента за кабелни съединения и муфи.
Коментар
-
Същата работа върши и армирания скоч на теса примерно. Има го навсякъде, с него съм си лепил бензинопровода преди време, също и маркуча на хидравликата. Вярно е че и в двата случая капеше ама се прибрах до София.no signature no problems
Коментар
-
За пръв път работих с такава лента през 1991 г. въпреки, че тогава си беше екзотика.... Използвах я да изолирам съединенията по магистралните кабели. Самовулканизира се под влияние на околната температура-колкото е по-топло, толкова по бързо стяга. След като стегне, няма развиване и само рязане помага. Много устойчива на атмосферни влияния, но нямам наблюдения как се държи в бензин или други разтворители. На масла и антифриз ще устиска без проблем.
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар