Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крик за Фронтера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крик за Фронтера?

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Аз съм ги смотал в резервната джанта, която е на вратата (трупър)
    Чудесно решение Добра идея
    Светът на Владо

Коментар

Това двутонното крикче и аз го имам, но го ползвам само за да си повдигам носачите при ремонт. Хич му нямам доверие. Ако имаш познати, там където има Уаз-ки, купи си от тях един такъв. Може да провериш и по магазините първо, не вярвам да е космическа сума. Тия крикове са "железни" и в прекия и в преносния смисъл. Другия вариант е някой 5-тонен камионаджийски. На размер са еднакви с уазовия. Това, дето си го взел, не знаеш кога ще те остави на пътя, да не говорим за по-страшни последствия...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Изобщо не си давайте парите за глупости. Купете си един Джак и си решавате всички грижи. Може и ако закъсате да се ползва и като лебедка. Струва някакви 100-на лв.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          ... Може и ако закъсате да се ползва и като лебедка...

Аз вчера се сдобих с джак, но не ми е ясно как може да се ползва като лебедка . Някакви разяснения, ако е удобно?
          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
            Аз вчера се сдобих с джак, но не ми е ясно как може да се ползва като лебедка . Някакви разяснения, ако е удобно?
            Има тема със снимки и обяснения, потърси с търсачката
            no signature no problems

Коментар

друг вариант е под масленият крик да се сложи трупче и да се закрепи към крика като неподвижна подложка,по принцип маслените крикове има 4 дупки в 4-те краища,от там през 4-те ъгъла на трупчето и става като неразделна подложка,но това е само вариант,или си носиш още няколко трупчета,едно за осигуряване,едно под крика и т.н.
              Варианти много

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                приятелю а ти къде търси та останови че няма?
                Я виж като отвориш багажника,ти се пада в ляво,отвиваш 3-те болта и вадиш кората нагоре,вътре в кухината трябва да има два калъфа като от мокет един дълъг и един къс,в дългият е удължението в късият ключа с крика
                успех.

Поздрави
                Приятелю,аз съм с късата база и имам същият проблем.Малко ме е срам но не мога да намеря каде ми е крика и ключа.Не мога да видя подходящо место изобщо къде е бил,мисля си да не е бил на стойката на резервната гума.Това с трите болта сигорно се отнася за дългата база.Търсих при мене нема болтове.Моля споделете.

Коментар

Уф гледах едно ръководство,разбрах каде стои пущината,отзад в ляво под кората.Липсва естествено.Баси измикярите тез по салоните,да ти вземат кика и ключа,тва никаде го няма.Ще се купува нема начин,извинявам се за спама.

Коментар

Колеги, може да ме застреляте! Много съм заспал
                    Днес си открих крика и ключа. Точно отзад вляво като се отвият болтовете има една дунапренена подложка, която много лесно се сваля и зад нея има едни чанти от доста дебел плат... Та точно там са крика и ключа
                    Ето това е крика

Крикът е механичен, към него има една доста дълга щанга, с която се върти и съответно крикът вдига. Сега на хоризонта е въпросът къде точно да сложа крика за смяна на предна и къде за задна гума?

Благодаря!
                    Светът на Владо

Коментар

аз съм първи

Като ти писах къде са,защо не погледна там?

нали за теб го бях написал това:
                      Я виж като отвориш багажника,ти се пада в ляво,отвиваш 3-те болта и вадиш кората нагоре,вътре в кухината трябва да има два калъфа като от мокет един дълъг и един къс,в дългият е удължението в късият ключа с крика
                      успех.

нали си го намерил сега а не когато неволята те повика,а как ходи на разходка без крик?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                        аз съм първи

Като ти писах къде са,защо не погледна там?

нали за теб го бях написал това:
                        успех.

нали си го намерил сега а не когато неволята те повика,а как ходи на разходка без крик?

Поздрави
                        Ти писа, аз го търсих... Тогава не посмях да късам дунапренена, но чак сега видях, че много лесно се маха... Първо изглеждаше като залепен... Важното... открих ги
                        Миналата седмица си взех крик и ключ, направих подложки за крика, но явно вече и новия крик и подложките са ми излишни

Къде точно да подложа крика, за да вдигна без да направя някоя беля?
                        Светът на Владо

Коментар

Изобщо не са ти излишни , носи си и двата крика ! Не дай си Боже да ти се наложи използването им и да си сам , тогава ще оцениш наличието им
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Лично аз съм с два крика , два пожарогасителя и два триъгълника ...
                            Не питай старило , а питай патило
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

за вдигането виж отдолу на рамата трябва да има едно като буквата П ,иначе където ти се вижда най здраво и според ситуацията.

Поздрави

Коментар

С този крик може да се вдига за носачите, рамата и ушите на ресорите.
                                Мен лично не ме кефи обаче, защото една смяна на гума отнема 20 минути завиване и отвиване. А с чичко Джак 5 мин.
                                Но си ги нося и двата все пак.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X