Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крик за Фронтера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крик за Фронтера?

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Не питай старило , а питай патило
    По-скоро е "Не питай старило, а питай пЛатило"

Коментар

За повдигането с крик е описано в ръководството на хайнес има го в систематизираната информация. Отзад се повдига на моста а отпред има едни планки на рамата отдолу и в тях влиза крика. Може и на долния носач.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        За повдигането с крик е описано в ръководството на хайнес има го в систематизираната информация. Отзад се повдига на моста а отпред има едни планки на рамата отдолу и в тях влиза крика. Може и на долния носач.
        Аз затова казвам "....питай патило" . Зависи къде ще потънеш , не във всички случай е възможно да подпъхнеш крика точно на определените за тази цел места . Случвало ми се е да повдигна рамата с единия крик до толкова , че да мога да пъхна другия на моста ...Затова варианта за 2 крика в гората , при положение че си сам в гората е почти задължителен.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          С този крик може да се вдига за носачите, рамата и ушите на ресорите.
          Мен лично не ме кефи обаче, защото една смяна на гума отнема 20 минути завиване и отвиване. А с чичко Джак 5 мин.
          Но си ги нося и двата все пак.
          Привет, какво имаш предвид с чичко джак? В смисъл някакъв чалъм или просто шега на която съм пропуснал контекста и не я схванах. На твойта фронтера на едни снимки видях нещо закрепено върху резервната гума /като голям крик с врътка/ или греша?

Коментар

Първоначално публикуван от Oldman Преглед на мнение
            Привет, какво имаш предвид с чичко джак? В смисъл някакъв чалъм или просто шега на която съм пропуснал контекста и не я схванах. На твойта фронтера на едни снимки видях нещо закрепено върху резервната гума /като голям крик с врътка/ или греша?
            Потърси High Jack.
            Не грешиш.
            no signature no problems

Коментар

Ето за колегата един нагледен пример!И двете плочи на,които поставям крика са здрави но има и куп други места за повдигане също и заводски такива.
              Прикачени файлове

Коментар

От: До: Крик за Фронтера?

Бих искал да допълня темата, че масленият китайски крик, независимо дали е 2,3 или 5 тона няма достатъчно ход за да смените спукана гума. Независимо колко трупчета ще му подлагате отдолу разликата във височината, която преодолява е малка. Ще извадите спуканата, но няма да може да сложите резервната гума.

Коментар

От: Крик за Фронтера?

И според мен най удачен в случая се оказва крик тип "крокодил" или "хай джак",както казва fanatic.Най добра работа върши като се сложи под задния мост,където е хванат ресьора и под носача отпред,както беше споменато.

Коментар

Къде точно "под носача" вдигате?
                    В менюъла видях, че дават да се вдига с крик в задния край, по средата на скид плейт-а. Има и посочени места и за поставяне на опори по рамата, не не видях посочени места за повдигане по носачите.

Коментар

Моя пък беше натикан в задната седялка зад шофьора, там е и триъгълника.
                      СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                      ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Първоначално публикуван от all_drive Преглед на мнение
                        Бих искал да допълня темата, че масленият китайски крик, независимо дали е 2,3 или 5 тона няма достатъчно ход за да смените спукана гума. Независимо колко трупчета ще му подлагате отдолу разликата във височината, която преодолява е малка. Ще извадите спуканата, но няма да може да сложите резервната гума.
                        Сигурен ли си?
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Потърси High Jack.
                          Не грешиш.
                          Божко, умрем от любопитство, къде ще подпреш джека на заводска Фруктиера.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Божко, умрем от любопитство, къде ще подпреш джека на заводска Фруктиера.
                            На оригиналния бурбар отпред, на заводската броня отзад, и с колан и шекели през спиците на оригиналните лети джанти. Сигурно 100-на пъти съм го правил
                            Виж на Б-то още не съм измислил къде
                            no signature no problems

Коментар

За джантите не е вариант, ао искаш просто да смениш гума. Не че е невъзможно, ама си е секс.
                              На Трипера ми джекът върши работа за всичко, ама там е друга бира и можеш да го подхванеш отвсякъде.
                              На Мастурбишито има някакво детсо криче в комплекта, но не ми се е налагало да го ползвам засега

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Сигурен ли си?
                                с 5 тонен, малък на размер, за 25 кинта отделям гумите на 5-6 см. от равно твърдо място, без подложки!
                                от както си го взех, фабричния не съм го ползвал - много по-бързо вдига....
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X