Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глезотийки за Фронтерката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Глезотийки за Фронтерката

А някаква идея за втулки за стабилизираща щанга. Искаха ми по 45 лв. за брой, нещо множко е май за тези "гумички", от каква др.кола стават. От омега били други.

Коментар

Първоначално публикуван от Oldman Преглед на мнение
      А някаква идея за втулки за стабилизираща щанга. Искаха ми по 45 лв. за брой, нещо множко е май за тези "гумички", от каква др.кола стават. От омега били други.
      Kъде има втулки по стабилизиращата щанга?
      no signature no problems

Коментар

фронтера А 96 г. ДБ от пред на стабилизиращата щанга има две гумени втулки /на които всъщност се крепи, захванати с пластина и 2 болта/ или се казват по друг начин. Нямам възможност за снимки, но ще потърся начин.

Коментар

фронтера А 96 г. ДБ от пред на стабилизиращата щанга има две гумени втулки /на които всъщност се крепи, захванати с пластина и 2 болта/ или се казват по друг начин. Нямам възможност за снимки, но ще потърся начин.
          Това са тампони не са втулки.
          no signature no problems

Коментар

ОК, приемам поправката, грешката е моя. Важно е, че се разбрахме за какво става въпрос,но ако имаш идея отговори ми на първия въпрос. Ако не греша това е втора тема за смяна на части по предницата, но никъде не се споменава за въпросните тампони. Смених долни шарнири, всичко друго по ходовата част е на 6, само тези тампони са тръгнали и единия поскърцва изнервящо.

Коментар

ОК, приемам поправката, грешката е моя. Важно е, че се разбрахме за какво става въпрос,но ако имаш идея отговори ми на първия въпрос. Ако не греша това е втора тема за смяна на части по предницата, но никъде не се споменава за въпросните тампони. Смених долни шарнири, всичко друго по ходовата част е на 6, само тези тампони са тръгнали и единия поскърцва изнервящо.
              За да не дадеш една торба с пари се прави следното: Сваляш стария тампон и право в магазин за авточасти. И казваш дайте ми такова нещо. После си тръгваш с тампон примерно от някакъв бус за никакви пари. За друго не се сещам. Тези тампони май никой не ги е сменял за това ги няма по темите.
              no signature no problems

Коментар

Така и ще направя. И ще пиша после от какво става.

Коментар

Така ето и обещаният материла от мен.
                  Сценария беше следният,отивам в сервиза и за моя голяма изненада частта не беше пристигналаонези в софия не били я пратили,свалям старият и отивам да го напълня,гуменият маншон първоначално го сложих от лада,ама не стваше(белият,силиконов),след умуване сложих от курмилен накрайник от бус форд транзит стана 1:1 прилепна,но нямаше как точно него да го снимам че бях до ушите в грес

Поздрави
                  Прикачени файлове

Коментар

мммм
                    и при мен бяха на това дередже
                    а защо не го поръча от Любо ?
                    сигурен съм че всичко щеше да е ок и да си заправил вече
                    BMW X6

Коментар

Защото неволята учи,маи ще ми е за урок,с Плевенски помиари работа да си нямаш,тумбаци отвсякъде,да го ръгнеш цял ден лайна ще излизат

Поздрави

Коментар

Колеги на голямата хоризонтална кормилна щанга преди накрайниците /от двете си страни / има нещо като "шарнири" на които са захванати май - хебела и паразитния хебел от другата страна /дано не греша в термините/ никъде не видях да се говори за тях. Та въпроса ми е - тези "шарнири" със щангата ли са комплект или се сменят отделно. Нямам канал, а от асвалта не се вижда добре.

Коментар

Не се говори защото почти не се разбиват,ако еразбит джипа е мъчен много.
                          Другото което се сетих за шарнира ако му се е напукала или скъсал маншона е желателно да се смени или напълни защото се получва когато е каран големи наранявания по ябълката и да се напълни се вади ябълката стърже се до здраво и се пълни с повече материал,не желателна интервенция,затова подръжката му е майката

Поздрави

Коментар

не се сещам за кое става дума
                            може ли снимка?
                            по управлението е проблемен паразитният хебел
                            често заминава и е проблем да го намериш
                            както и на москвичите и варбурзите ако не се лъжа в близкото минало
                            ако е той се лекува със сваляне втулки и пак
                            BMW X6

Коментар

Изобщо не ти трябва да се занимаваш с рециклиране. Върви си самостоятелно като детайл. Слагай хебел от Трупър 2 и пей ....
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Ето за тези шарнирчета става въпрос, на картинката долу в дясно съм ги посочил със стрелки. Дали са комплект с голямата щанга или се сменят отделно само те?
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X