Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Външно каре на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Външно каре на Фронтера

Първоначално публикуван от Dian NZ Преглед на мнение
    Обръщам се към Маринхакер и Любашки.
    Възможно ли ще е да направим един преглед ,предполагам сте доста ангажирани,но ми писна от пишмян майсторите в Нова Загора и не ми остава друга алтернатива,ще си заплатя за отнетото ви време и труд.Проблема може да е елементарен,а може и да не е,а без предно съм за никаде.
    Абе не е вярно ,че си за никъде,но си без джип...То си е като пушката ти ,ако няма оатрони...Успех.Ще се оправи.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Наистина се оказаха хъбовете,но и карето е счупено,така че помогнете.Кажете ми за различните модификации различни ли са ,за да зная дали да търся за модела или общо за фронтера,варианта е само въора употреба ,за ново не ми се и мисли.,

Коментар

Първоначално публикуван от Dian NZ Преглед на мнение
        Обръщам се към Маринхакер и Любашки.
        Възможно ли ще е да направим един преглед ,предполагам сте доста ангажирани,но ми писна от пишмян майсторите в Нова Загора и не ми остава друга алтернатива,ще си заплатя за отнетото ви време и труд.Проблема може да е елементарен,а може и да не е,а без предно съм за никаде.
        нямаш никакви проблеми
        0899854187
        По принцип като излезе зегерката (държаща полуоската) която се намира в хъба. Полуоската се дръпва към дифа,ъгълът на карета се променя драстично и затова ти си е скъсало карето,по лекият вариант е да се скъса само маншона разбира се ако се усети навреме.За това задължително при хад преход се хваща полуоската и се размърдва за проверка иначе голяма беля става.
        Последно редактирано от Marin Stoyanov; 08-08-08, 19:20.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Намерих каре ,комплект с вътрешното,но полуоската между двете идва по къса,така,че ще трябва да се избива външното каре и да го сложа на старата полуоска,зегерката е вътрешна и незнам дали е възможно да се избие,нека някой да каже как става,а дали някой го е правил изобщо?

Коментар

Няма какво толкова да избиваш. Като свалиш полуоската, издърпваш маншона и измиваш хубаво карето от греста. После внимателно оглеждаш от вътрешната страна и ще видиш къде е процепа на зегерката. С една отверчица леко я разтваряш и дърпаш карето едновременно.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X