Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Външно каре на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Външно каре на Фронтера

Здравейте на всички.Купих си Фронтера 2000 95г КБ,но не ми работи предното.Днес ходих на майстор и ми каза,че външното каре на полуоската нацяло е здало багажа и най вероятно от там е проблема.Ходих по магазините,но не открихме такова каре по каталозите,та въпроса ми е може ли да е от карето или е от автоматичния хъб и не става ли от Исузу ,просто за този модел на Фронтера не намерих никаква информация за карето,някой имал ли е такъв проблем .

До: Външно каре на Фронтера

Ако е от карето - то трябва направо да е скъсано на две!..А преден кардан отива ли към дифа?...

Коментар

а защо си я взел като не работи предното ?
      BMW X6

Коментар

Има си преден кардан и се върти ,но лявата полуоска дранчи като я разклатиш и се усеща на дупките,а като завъртя дясната, лявата се върти в обратна посока,занчи дифа е добре,така или иначе карето е за смяна,но дали само с тва ще се размине,засега не мога да намеря такова каре.

Коментар

не искам да те стряскам, ама за моята Фронтерка ми поскаха около 1300лв. за каре ,защото върви комплект с полуоската и вътрешното. Това е цената на официалния вносител за Варна. Моята е следващия модел все пак,но не ми се вярва за старите цените да са много по-различни. Варианта е да си потърсиш втора употреба или ако имаш добър познат майстор да го свали и да се поразтърсиш за някое което да съответства. За Исузо съм почти сигурен ,че е същото и за сравнение в САЩ целия комплект, за който тук ми искат 1300-1400лв струва 300 долара.

Коментар

Евала.Така написано ми се чини ,че е от задния диф...защо пък не.Нещо дрънчи,като се разклати полуоската.Защо да е каре???Колко работи дрънчат,ако са счупени или ако не са,а просто една зегерка я няма...

Слушай колега,аз мисля,че не си за каре,а за хъб например и то не задължително за нов,но какво ще кажеш първо да започнем с това от къде си,за да можем с дружни усилия да ти кажем при кого да одидеш да диагностицира проблема...и да ти го оправи разбира се.Успех и до скоро.

ПС.Сега ти прочетох мненията във форума и реших ,че си от Нова Загора.Какво ще кажеш за доверени хора от Стара Загора.Дай един е-маил.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

По добре търси втора употреба, то за тея фронтери май всичко оригинално е от 1000лв. нагоре. Но не вярвам това да е проблема за предното. Поне едната предна гума трябва да се върти.

Коментар

Аз съм убеден, че не е каре.!
                no signature no problems

Коментар

за да е заминало карето, единствения вариант е да ти е скъсан маншона и да се е напълнило карето с мизерии , ако е здрав маншона не виждам с какво извънредно желание някой може да строши каре

Коментар

Ако е каре да си разбрал,като пуснеш предното ще върти ще трака,трещи но ще има предно,при теб май е друг проблема,или не го описваш правилно

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                      Ако е каре да си разбрал,като пуснеш предното ще върти ще трака,трещи но ще има предно,при теб май е друг проблема,или не го описваш правилно

Поздрави
                      Колегата е прав,ако е скъсано карето полуоската ти отдавна да е паднала по пътя някъде,ако полуоската е там ще имаш предно,няма значение,че ще се чува от километри тракането
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Благодаря Ви,Стара Загора ми е близо,е-маила ми е dian_loveca@abv.bg.Всичко написано от мен е казано от майстора при който ходих,той даже и не разглоби хъба,за мен е по добре да е той и бес това ще си търся ръчни хъбове,джипа ще го използвам най вече за лов и риба,а след доста изчетеното в този форум разбрах,че автоматичните изобщо не са за мен.Благодарности на всеки ,който ме насочи към някой който знае за какво става дума,за да отстраним проблема.И да добавя при включено предно на бавни на пълен ляв и десен не се чува никакво тракане .

Коментар

не го тествай така да не изревеш на умряло
                          особено на асфалт
                          BMW X6

Коментар

първо виж откъде е проблема,тогава тествай,че вярно ще изревеш на умряло.
                            Има колеги които ще ти помогнат,на маистори не вярвай,джипа не е лека кола!

Поздрави

Коментар

Обръщам се към Маринхакер и Любашки.
                              Възможно ли ще е да направим един преглед ,предполагам сте доста ангажирани,но ми писна от пишмян майсторите в Нова Загора и не ми остава друга алтернатива,ще си заплатя за отнетото ви време и труд.Проблема може да е елементарен,а може и да не е,а без предно съм за никаде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X