Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся горивна помпа за ФРОНТЕРА 2.2 2000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся горивна помпа за ФРОНТЕРА 2.2 2000

Първоначално публикуван от hipon Преглед на мнение
    Да фронтерата е 2.2 ТДИ дизел .горивната бомпа около 3200 до 4200 лева с ремонт. тя от механичен част и електронен част с две дачици .смяна на компютера на бомпата и дачици 1500 лева в Добрич ;София или Пловдив само на три станд в бъллгария.колата ремонтирана в Добрич сега колата тук в София искам да мина на диагностика да види ако има нещо не редно но не знам къде.моля за добър сервиз за дигностика.
    A aз моля, да четете какво сте написал преди да натиснете бутона "публикуване". Следващото такова мнение ще бъде изтрито.
    no signature no problems

Коментар

Човека вероятно не е българин и му прави чест, че все пак е положил усилия да понаучи езика ни ...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Съжелявам;забравих да кажа че не съм роден в българия тук съм от две години;още незнае езика. Но имам кола фронтера 2.2 ТДИ 2000година и имам проблеми с горивната помпа смениха се в Варна;къде можа да мина на диагностика в софия

Коментар

Съжелявам;забравих да кажа че не съм роден в българия тук съм от две години;още незнае езика. Но имам кола фронтера 2.2 ТДИ 2000година и имам проблеми с горивната помпа смениха се в Варна;къде можа да мина на диагностика в софия
          ОК, старай се повече а ние ще сме по-толерантни.
          Някой от колегите с дизели ще каже, аз мога да те ориентирам за бензин къде да отидеш.
          no signature no problems

Коментар

0898706559
            сервиза е във с Стефаново

Коментар

Къде се намира сега Фронтерата-в София или във Варна? Ако е в София, обади ми се на 0888869241 да я видим тая помпа що те тормози толкова.... Имам известни подозрения, че причината не е в нея.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Така и така става въпрос за ГНП - вярно ли е, че ако при палене на дизел който не иска подгряване трябва да се изчака 1-2 секунди на контакт да подкачи помпата и тогава да се завърти стартера. Ако палиш веднага без да изчакаш малко било една от основните причини да се прецаква ГНП-то?
                Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
                  Така и така става въпрос за ГНП - вярно ли е, че ако при палене на дизел който не иска подгряване трябва да се изчака 1-2 секунди на контакт да подкачи помпата и тогава да се завърти стартера. Ако палиш веднага без да изчакаш малко било една от основните причини да се прецаква ГНП-то?
                  Това пък кой ти го каза ?! Конкретно за Фронтера ли питаш или по принцип за дизел ?
                  А ако е "вярно" , какво пречи да изчакаш 1-2 секунди . Това е време за едно мигане на очите
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X