Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

Първоначално публикуван от pitbula74 Преглед на мнение
    От уплътненията на дюзите е.И моята Vectra B X20DTH е със същите симптоми като твоята и в сервиза ми казаха да сменям уплътненията на дюзите.
    Питбуле, ти смени ли ги тея уплътнения за да видиш крайния резултат? Щото от тях по-скоро няма да пали след престой.
    Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

@batsasho1 забравих да те питам моята помпа дали е Bosh.

Коментар

Не,не съм ги сменил,понеже сменях амортисьори,дискове и накладки и не останаха финанси.Колкото до помпата ти,да на Bosch e-VP44.Пробвай да свалиш маркуча за обратната нафта и виж дали е черна самата нафта.При мен е така.Също така нивото на маслото ми се покачва.Преди 2 месеца като го сменях,беше между min и max,сега е над max.
        Mitsubishi Padjero II 2.8 TDI

Коментар

Колега питбула74 точно от тия прословути гумички ти е проблема казвам го от опит не се чуди ми ги сменяй час по скоро.Само да ти дам съвет сложи си оригинални за да нямащ повече ядове с тях вярно малко са скъпи (по спомен около 25-30лв за бр.) но поне ти рещава проблема.
          0878424143
          0887424150

Коментар

Почерняването на нафтата е от гумичките над дюзите. ГНП - то е BOSCH vp44 .
            Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Гледайте, какъв бързак:

... а относно моя проблем:

Официално: от помпата нещо с аванса.
              Неофициално: двойно повече от необходимото добавка и по-дълъг път за да отпуши.

п.п. Между другото, преди да отида на диагностика ходих до Аксаково, за да направя профилактика на един мой софтуер за складове и карах на ниска предавка и на доста високи обороти. След като се връщах от сервиза не ми придърпа нито веднъж от КАТ до Червения Площад при натоварено движение.
              Прикачени файлове

Коментар

Аз докато си мисля... горивния филтър не е сменян, след като сте чистили резервоара... Добре е да се смени пак.

Коментар

@batsasho1, сменихме го пак след чистенето. Вчера, като отивах за наряд и днес, като се връщах ми прекъсна само на по 4-5 пъти има светлина в тунела. Ако е насрещен влак, поне няма да одя пеш .

Коментар

От едно известно време не прекъсва много, забелязах, че по-често прекъсва при рязко натискане на газта. На компютъра показваше, че е натисната газта, но падаха оборотите, това ме навежда на мисълта, че може да е от педала на газта, той нали е електронен и ако е потенциометър, да е износен. Може и да греша, аз не разбирам от автомобили, аз съм един прост писач на код .

Коментар

Проблемът е отстранен. Входящия щуцер на горивния филтър сълзеше и от там помпата е дърпала въздух при достигане на 1500 оборота защото нуждата от гориво се увеличава. сложих филтър за "Голф" и смених маркучите и реших проблема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X