Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

И аз си купух Фронтера.Ама има ядове с двигателя.Прекъсва и пуши бяло на средни обороти или по -скоро при определено полежение на педала на газта.Ако някой има идея?Иначе като я настъпя е супер.

До: Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

Бяло-бедна смес.Търси проблем по помпа,центровка,турбина...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Възможно е да е и гарнитура на главата и да вкарва вода във цилиндрите провери дали ти се губи течност от радиатора . Компресията как е виж. Успех
      Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Най-евтиното, което първо можеш да направиш и да си сигурен, че проблема не е много голям е да замериш компресията на двигателя.

Коментар

Всичко се оправи с подмяна вакум клапана за ЕГР,сега си е ок!

Коментар

Първоначално публикуван от bps Преглед на мнение
            Всичко се оправи с подмяна вакум клапана за ЕГР,сега си е ок!
            Колега, ще може ли да я снимаш тая вакум клапа, че и аз съм същия проблем и евевнтуално да кажеш от каде я купи, к'ви пари, ако може нещо телефонче да дадеш за връзка да обсъдиме проблемите по машинките!Благодаря ти предварително!!!
            Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

От: До: Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

А аз смених горивния филтър на фронтерата и проблема с прекъсването се оправи

Коментар

От: До: Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

... филтъра беше черен като катран. След смяната карах 2 дни нормално и пак взе да прекъсва, дали е от калпаво гориво.
                прекъсването е най-силно изразено при изкачване на баир и между 1500 и 2800 оборота.

Коментар

От: Frontera 2.2DTI прекъсва и пуши бяло на средни обороти

Колеги, днес свалихме резервоара за да го източим и почистим и направо се смаях. Нафтата беше черна като кола а филтъра дето го смених преди дни беше отново черен.
                  Сложих чиста нафта и малко добавка за почистване на кастрол, ходих да взема жената от Златни Пясъци и по пътя пак прекъсваше, от какво може да е и какво ще ме посъветвате?
                  Frontera 2,2 TDI 16V 120 коня 2001 г.
                  Благодаря Предварително

Коментар

116 коня е фронтерата не 120. Някоя дюза може да не е наред. Помпата за грешки закачахте ли я? ама не през OBDII-то?
                    no signature no problems

Коментар

В четвъртък, ще ходя в сервиза на опел за диагностика и ще пиша резултата.

Коментар

ханкруме, нямаш място за лични, изтрий малко.
                        Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

От уплътненията на дюзите е.И моята Vectra B X20DTH е със същите симптоми като твоята и в сервиза ми казаха да сменям уплътненията на дюзите.
                          Mitsubishi Padjero II 2.8 TDI

Коментар

@batsasho1 благодаря много за съдействието.
                            @pitbula74 утре съм на сервиз в Опел и ще видим какво ще кажат и те и ще пиша за резултата.
                            Последно редактирано от hankruma; 06-08-13, 19:50.

Коментар

Дано да е нещо, дето не съм се сетил
                              Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X