Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМАГАЙТЕ!ВИСОК РАЗХОД.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОМАГАЙТЕ!ВИСОК РАЗХОД.

Първоначално публикуван от stam Преглед на мнение
    ГНП-гориво нагнетателна помпа, нямам си идея твоята какъв тип е, по принцип механичните доколкото ги знам ги пипат, за да върви повече дето се вика съответно гори повече, ама тогава си има съответните симптоми-от аспуха излизат едни чудеса (черни)
    Механичните се настройват на стенд. Следят се няколко характеристики след ръзвъртане на попомпата при различни обороти. За всяка марка автомобил си има зададени заводски стойности. Може да се настрои помпата така че колата да бяга повече , но то е в тесни границии и за сметка на разхода на гориво. Не можеш да очакваш чудеса от скорост и мощност . А "пипането" от пишман-майстори може да доведе единствено до разцентроване и главоболия по двигателя.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
      Благодариа но сам малко не на иасно от скоро имам джип и не знаиа какво означаваГНП молиа сподели БЛАГОДАРИА ЗА РАЗБИРАНЕТО.
      Колега , разбирам те ама няколко съвета от мене :
      1. Преди да питаш тук има толкова много литература за автомобили , че не е лошо да прочетеш за елементарните неща .Не за друго а защото свободното време е кът .
      2. Оправи си по някакъв начин кирилизатора на компа за да не дразни с писането.
      3. Когато искаш съвет давай по-подробна информация за марката на автомобила поне и картината на проблема, щото тука специалистите по хвърляне на боб им се запалиха ръцете. Иначе лично аз в такива случаи предпочитам да се обадя на многоуважаваната гадателка Светлина (най-добрата в Бг), но някъде и изгубих номера на ГСМ-а
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        2. Оправи си по някакъв начин кирилизатора на компа за да не дразни с писането.
        Проблема не е в кирилизатора а в задклавиатурното устройство. Което при следващия такъв пост ще търси в друг форум информация.
        no signature no problems

Коментар

Благодариа за саветите ще погледна парво ваздушниа филтар и ако не е от него ми казаха тук вав Димитровград маистор, които бил много на йасно сас тези работи .Пак дано искарам касмет и колата ми се оправи ,а за кирилизациата се извиниавам много и вече ще пиша правилно и благодариа и успех на всички.
          Последно редактирано от jorotk; 18-11-08, 19:47.
          Land rover 2.5 tdi
          0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
            Благодариа за саветите ште погледна парво ваздушниа филтар и ако нее от него ми казаха тук вав димитровград маистор които бил много на йасно сас тези работи пак дано искарам касмет и колата ми се оправи а за кирилизациата се извиниавам много и вече ште пиша правилно и благодариа и успех на всички.
            Специално предупреждение за колегата jorotk. Колега, моля Ви се да проявявате повече уважение към пишещите и четящите тук. Имам предвид вашия правопис. Или по-скоро "кривопис". Постарайте се малко повече и преди да натиснете "изпрати отговор" прегледайте какво публикувате. Получихте за трите си публикации три предупреждения, но не им обърнахте внимание. Следващите ви постове, написани по този неприемлив начин, ще бъдат изтривани.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X