Здравейте!
Джипката (Фронтера2.0 КБ 96Г.)ми дава висок разход на газ,на бензин несъм я засичал по понятни причини.Колата е с газов инжекцион на около6-7м.Работи както на бензин по същия начин и на газ,няма разлика.Разхода на газ градско в пловдив ми е 17-18/100
.Сутрин на бензин прави парчета не може да се изфорсира докато не поработи малко и ако подам газ тръгва да гасне и пука или направо гасне.На газ незнам нали прави така защото се превключва автоматично на температура.Иначе после си работи ОК и на газ и на бензин,само на ниски обороти мотора е малко неспокоен.Карал съм я в два сервиза,като в единия я оставих за презнощт да я тестват сутринта на студено и двата не хванаха абсолютно нищо.За този проблем сутрин може да са запушени дюзи,ОК,ама високия разход
.Съмнявам се в катализатора да не е задръстен.Възможно ли е от него да вдигне толкова разхода?(17-18/100 с газов инжекцион).
Джипката (Фронтера2.0 КБ 96Г.)ми дава висок разход на газ,на бензин несъм я засичал по понятни причини.Колата е с газов инжекцион на около6-7м.Работи както на бензин по същия начин и на газ,няма разлика.Разхода на газ градско в пловдив ми е 17-18/100

Коментар