Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно изтървал амортисьор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане относно изтървал амортисьор

Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнение
    тъй като темата е за предни амове,и за да не отварям нова тема ще споделя тук.
    Изпробвах "тунинга" на асвалт(Елхово-Ямбол),паваж и средно лош черен път.
    Щом е издържал Елхово- Ямбол , значи си готов и за лунна разходка
    [CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
    [CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]

Коментар

не само че издържа,но и се държи много добре.дори се замислям дали да не сменя и останалите по същия начин(мойте са много меки)
      ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
      Grand Cherokee 2.7
      GSM 0888148630

Коментар

Сиромах човек-жив дяволщом държи караи.Като го удължава при заварката не се ли нагрява много?Вътре може нещо да се стопи?
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

че сме сиромосисиромаси сме.Но и сйотношението м/у цена и качество на предлаганите стоки и услуги което получаваме е под всякаква критика.Когато правих този ам исках да разбера дали самия амортисьор ще "държи" автомобила.Сега правя други два без заварки по тях,а удължението със резба и се навива на самия ам отгоре.
          Има и по-лесен начин-старите да се напълнят,но моя не подлежи на пълнене
          Grand Cherokee 2.7
          GSM 0888148630

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнение
            че сме сиромосисиромаси сме.Но и сйотношението м/у цена и качество на предлаганите стоки и услуги което получаваме е под всякаква критика.Когато правих този ам исках да разбера дали самия амортисьор ще "държи" автомобила.Сега правя други два без заварки по тях,а удължението със резба и се навива на самия ам отгоре.
            Има и по-лесен начин-старите да се напълнят,но моя не подлежи на пълнене
            Колега,имам два оригинални предни амортисьора останали от старата ми любов "Фронтера"2.0.Ако искаш ще ти ги подаря.Преди да ги сваля все още работеха и най важното е,че не са текнали /можеш да ги напълниш/.
            Тези ,които си монтирал едва ли ще изкарат дълго време ... джипа никак не е лек!!!

Коментар

Колега благодаря за предложението,но на мен неми е проблем да сложа и старите които свалих през април,но честно казано ако нови амове карат 4-5месеца ми се струва малко(около 6000км.).Направя ли това което съм решил,ще отворя "стария"за да видя какво му се е случило вътре(стържена си ходи свободно нагоре и надолу) и "стяга" само в свито положение
              Grand Cherokee 2.7
              GSM 0888148630

Коментар

Стефане,ако колегата KOLEV G не ги иска,аз съм насреща.Още карам с изтървал преден ляв.
                Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнение
                  Стефане,ако колегата KOLEV G не ги иска,аз съм насреща.Още карам с изтървал преден ляв.
                  Дадено!Амовете са здрави и двата ...,а бира?

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                    Дадено!Амовете са здрави и двата ...,а бира?
                    Ама иска ли питане!
                    Последно редактирано от fanatic; 02-10-09, 07:48.
                    Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X