Климатика на фронтерата би трябвало да работи кога?кога се включва компресора да охлажда?моята като го пусна трябва да се пуснат и степените на вентилатора за да започне да работи,при вас така ли е?затварям да циркулира въздуха вътре в купето.Забелязвам че като го пусна не се чува да работи нещо под капака,перката не се включва на радиатора,казаха ми в сервиз че сега като е студено има датчик който отчита температурата и затова не охлажда,като се затопли трябва да започне да охлажда
При вас как се включват климатиците,усеща ли се разлика в вървенето на колата при включен/изключен?аз такава не усещам?Сега в това време вашите работят ли?предполагам че ще се зарежда с фреон,но след пускане,в купето остава специфична миризма,и в предната кола съм го забелязъл след като съм пускал климатика,но при нея няма зиме/лете пускаш и компресора работи,при фронтерите как е?
Поздрави

При вас как се включват климатиците,усеща ли се разлика в вървенето на колата при включен/изключен?аз такава не усещам?Сега в това време вашите работят ли?предполагам че ще се зарежда с фреон,но след пускане,в купето остава специфична миризма,и в предната кола съм го забелязъл след като съм пускал климатика,но при нея няма зиме/лете пускаш и компресора работи,при фронтерите как е?
Поздрави
Коментар