Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бутилките на АГУ под джипа???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: бутилките на АГУ под джипа???

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
    За да бъде истинския спор такъв след подобно изречение трява да продължиш така: Категорично не, ЗАЩОТО...
    И аз се бях замислил за слагането на бутилката пд купето, но където да питам никой не иска да се занимава, май ще си я слагам в единия край в багажника и това си е.
    Колега предполагам,че си прочел всички негативни мнения пуснати в тази тема?Е като ги събереш и виждаш моят отговор!...Затова не се впуснах в подробности и дублажи.Но все пак си прав,нали затова е форум да се дискутира.Аз лично ползвам джипа 80%-в града и 20%-офф..но качественно и поради точно тези 20% не бих сложил бутилка под купето на возилото си!Предполагам,че бях изчерпателен...

Коментар

Не слагай под пода бутилките!!! Защото щивотът е по ценен от спестеното място, на мойта фронтера съм сложил 26 литрова бутилка по дължина на Фронтерата и се събира точно, но се налага по-често зареждане но с този малък багажник няма друг вариант според мене

Коментар

Колега ripas ето ти едно решение за монтаж на бутилката.Джипа не е фронтера кб. а кия спортидж .Този мой приятел не кара офроад а ходи на лов -по ливади гори и.т.н.И няма никакви проблеми със бутилката за гас..Качвам ти снимка
        Прикачени файлове
        Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Благодаря на всички за съветите.Дълго време мерих,умувах и накрая сложих една 26 литрова в багажника.Обаче не съм се отказал напълно.Напролет пак хващам метъра и след като отделя купето от шасито със 6 см , ще пъхна 2 пури под праговете и ше ги затворя отдолу рифел пежду степенките и гредите.Така се надявам да постигна сигурност пък и да запазя клиренса.Пдздрави.

Коментар

с такъв монтаж на газовите бутилки би ме било доста страх да я юркам по горите, пък и като знъм как задира отзад не ми се мисли какво може да се случи с тази бутилка

Коментар

Аз онзи ден,си сложих бутилка на мястото на рерзервоара,стана много добре,даже по-нагоре се вдигна предпазната ламарина за резервоара си дойде на мястото,само че,на Витара,но не смятам,че е проблем да се направи и на фронтера,стига желание да има

Коментар

Имам около 30 000 км с нива с бутилка отдолу. Проблемите са два - в стремеж да се вдигне максимално нагоре се губи ъгъла на поплавака и не се пълни бутилката-може да се направи предварително. При движение в дълбок сняг неминуемото провлачване на корема преохлажда бутилката и тръбите и колата започва да прекъсва. необходима е повече изолация отколкото противоударно осигуряване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X