Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо Фронтерите ги няма.....
Свий
X
-
До: Защо Фронтерите ги няма.....
Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнениеКолеги питам се защо Фронтерите не са често срещани в Офф Роуд състезания ?? Нима са толкова слаби ? Невярвам .Нима са по-слаби от Сузуки Витара/Самурай ? Някой може ли да каже нещо та да ме осветли по въпроса .
слаба трансмисия,заден и преден диф,слаб двигател за състезание, говоря само за 2000-спорт,не толкова здраво окачване.
За витарата не мога да ти кажа дали са по слаби от тях,но самурая е доста по сериозна машина от фронтерата(съпоставям ги само за условия на експлоатация в едно състезания)OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеВ България ли?PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеИ аз така считам,така че самурая,както казах е прекрасна комбинация от цена (както на автомобила ,така и потдръжката) и качество....PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
Първоначално публикуван от churov Преглед на мнениеВъобще нямам в пред вид цената на единия или другия джип ,говоря изцяло за колосална разлика в здравината.Като погледнеш реално фронтерата е доста по-ефтина от повечето автомобили в шампионата.Както задният и диф е с размери на тиква- така и рони зъбите вътре за добро утро.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Явно въпроса не е конкретно зададен, не става ясно за кои състезания става въпрос, български или чуждестранни. Лично мое мнение фронтери няма в български състезания поради високата цена на консумативите. Извън българия нямам идея кои 4х4 ги има в състезанията и кои се "губят". А има ли сериен самурай в състезание ( с двигател от самурай например), за окачването няма да говорим щото надали някой се състезава със серийното окачване.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение....високата цена на консумативите. ...
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение.... А има ли сериен самурай в състезание ( с двигател от самурай например), за окачването няма да говорим щото надали някой се състезава със серийното окачване.
При Фронтерата,нада ли става въпрос за некачествена трансмисия ,а явно концепцията е по-различна -вероятно облекчаване на трансмисията с цел по-добро поведение на пътя(не извън него).PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеОК разбрахме се, фронтери в състезания не е имало, няма и няма да има, по чупливи са и от баничарка.- Просто се опитахме да отговорим кой, каквото знае.Не става въпрос за натрапване на мнение ,нито да се обижда някой.Защо виждаш личен елемент , не знам.Имаше тема за ,,недъзите '' на Патрула - и там имаше много какво да се каже.Перфектен джип няма .
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
По принцип фронтерата не е оффроуд машина,погледнете какви хора си купуват опел?тези на който колата и трябва за работа,по малко за кеф,както и "цивилните коли" на марката се ползват от болшинството българи,друга е темата че фронтерата е опел само че емблемата му е опел,другото е исузо,но това се разбира едва след прочит тук,иначе няма откъде да се научи(най-малко от автодилара),повечето са за цивилна употреба,пример в форума колко човека си ходят на "хард"разходки?болшинството(като мен)си го ползват като леки коли,и тук там излизане от пътя,но до първото по сериозно препятствие продължават пеш,кефа е идеята за джип,не ползването му по пълно предназначение и гонене на предала му,поне аз така виждам нещата
,за мен фронтерата засега ми е иделна,върши работата за която съм я взел,не съм се возил в други джипове за да я сравнявам относно проходимост,и докъде може да ме закарат,за мен това е моят джип засега,нали знаете всичко според $
Поздрави
Коментар
-
Ето за това ставаше реч.М/у другото не сме обсъждали проходимоста и - справя се перфектноPATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
Не съм много запознат с моторният спорт,но не знам опел да са печелили някой по-големи състезания или надпревара,най-много в някой фирмен шампионат,но участията и се много ограничени в сравнение с другите производители,но като коли за шир потреба са на 2 метра у нас,и са известни с здравината си,всеки ги харесва и си ги купуват хората,най доволни от тях са таксиметровите фирми
Поздрави
Коментар
-
За фронтера се знае,че е среден клас джип т.е. винаги ще има по-здрави,по-проходими.....както и отратното...
Всеки да си кара това дето го кефи
Аз си я харесвам,върши ми по-добра работа от Витара и Саморай за това за което сам я взел.
Този спор край нямя/проходимостта/.
Всички искаме G-classe,ама Йок.
Аз лично никога не бих я карал в Хард състезание,това си е издевателство и трошене
Бих се пробвал,ама не с моята кола
и не се впрягайте толкова,че си минахте на заяждане
айде и със ЗДРАВЕНяма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)
Коментар
-
Първоначално публикуван от churov Преглед на мнениеКолега ,защо се обиждаш ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар