Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо Фронтерите ги няма.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо Фронтерите ги няма.....

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Дифендърите също са разпространени в този вид състезания.
    В България ли?

Коментар

Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнение
      Колеги питам се защо Фронтерите не са често срещани в Офф Роуд състезания ?? Нима са толкова слаби ? Невярвам .Нима са по-слаби от Сузуки Витара/Самурай ? Някой може ли да каже нещо та да ме осветли по въпроса .
      Отговарям ти конкретно,
      слаба трансмисия,заден и преден диф,слаб двигател за състезание, говоря само за 2000-спорт,не толкова здраво окачване.

За витарата не мога да ти кажа дали са по слаби от тях,но самурая е доста по сериозна машина от фронтерата(съпоставям ги само за условия на експлоатация в едно състезания)
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        В България ли?
        никой не каза че само за България става въпрос - и снимките на фронтерата не са български
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
          И аз така считам,така че самурая,както казах е прекрасна комбинация от цена (както на автомобила ,така и потдръжката) и качество....
          Въобще нямам в пред вид цената на единия или другия джип ,говоря изцяло за колосална разлика в здравината.Като погледнеш реално фронтерата е доста по-ефтина от повечето автомобили в шампионата.Както задният и диф е с размери на тиква- така и рони зъбите вътре за добро утро.
          0899187766

Коментар

Въобще нямам в пред вид цената на единия или другия джип ,говоря изцяло за колосална разлика в здравината.Като погледнеш реално фронтерата е доста по-ефтина от повечето автомобили в шампионата.Както задният и диф е с размери на тиква- така и рони зъбите вътре за добро утро.
            Не четете колеги.Сравнявам Фронтерата със самурая и витарата,защото автора на темата във въпроса си е включил именно тези модели возила а не Г-класата например,с която не бих се осмелил да сравнявам каквото и да било,та камо ли Опел...
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Явно въпроса не е конкретно зададен, не става ясно за кои състезания става въпрос, български или чуждестранни. Лично мое мнение фронтери няма в български състезания поради високата цена на консумативите. Извън българия нямам идея кои 4х4 ги има в състезанията и кои се "губят". А има ли сериен самурай в състезание ( с двигател от самурай например), за окачването няма да говорим щото надали някой се състезава със серийното окачване.

Коментар

....високата цена на консумативите. ...
                Проблема не е във ,,високата цена'' , а в четотата на купуване на тези консумативи.
                .... А има ли сериен самурай в състезание ( с двигател от самурай например), за окачването няма да говорим щото надали някой се състезава със серийното окачване.
                Ами има самураи с оригинални двигатели и окачвания в състезания (поне в БГ).евентуално се сменят амртисьори - докато на опеля това няма да е достатъчно
                При Фронтерата,нада ли става въпрос за некачествена трансмисия ,а явно концепцията е по-различна -вероятно облекчаване на трансмисията с цел по-добро поведение на пътя(не извън него).
                0899187766

Коментар

ОК разбрахме се, фронтери в състезания не е имало, няма и няма да има, по чупливи са и от баничарка.

Коментар

ОК разбрахме се, фронтери в състезания не е имало, няма и няма да има, по чупливи са и от баничарка.
                    Колега ,защо се обиждаш ? Въпроса на vaseto беше : ,,Колеги питам се защо Фронтерите не са често срещани в Офф Роуд състезания ?? Нима са толкова слаби ? Невярвам .Нима са по-слаби от Сузуки Витара/Самурай ? Някой може ли да каже нещо та да ме осветли по въпроса . - Просто се опитахме да отговорим кой, каквото знае.Не става въпрос за натрапване на мнение ,нито да се обижда някой.Защо виждаш личен елемент , не знам.Имаше тема за ,,недъзите '' на Патрула - и там имаше много какво да се каже.Перфектен джип няма .
                    0899187766

Коментар

По принцип фронтерата не е оффроуд машина,погледнете какви хора си купуват опел?тези на който колата и трябва за работа,по малко за кеф,както и "цивилните коли" на марката се ползват от болшинството българи,друга е темата че фронтерата е опел само че емблемата му е опел,другото е исузо,но това се разбира едва след прочит тук,иначе няма откъде да се научи(най-малко от автодилара),повечето са за цивилна употреба,пример в форума колко човека си ходят на "хард"разходки?болшинството(като мен)си го ползват като леки коли,и тук там излизане от пътя,но до първото по сериозно препятствие продължават пеш,кефа е идеята за джип,не ползването му по пълно предназначение и гонене на предала му,поне аз така виждам нещата,за мен фронтерата засега ми е иделна,върши работата за която съм я взел,не съм се возил в други джипове за да я сравнявам относно проходимост,и докъде може да ме закарат,за мен това е моят джип засега,нали знаете всичко според $

Поздрави

Коментар

Ето за това ставаше реч.М/у другото не сме обсъждали проходимоста и - справя се перфектно
                        0899187766

Коментар

Не съм много запознат с моторният спорт,но не знам опел да са печелили някой по-големи състезания или надпревара,най-много в някой фирмен шампионат,но участията и се много ограничени в сравнение с другите производители,но като коли за шир потреба са на 2 метра у нас,и са известни с здравината си,всеки ги харесва и си ги купуват хората ,най доволни от тях са таксиметровите фирми

Поздрави

Коментар

За фронтера се знае,че е среден клас джип т.е. винаги ще има по-здрави,по-проходими.....както и отратното...
                            Всеки да си кара това дето го кефи
                            Аз си я харесвам,върши ми по-добра работа от Витара и Саморай за това за което сам я взел.
                            Този спор край нямя/проходимостта/.
                            Всички искаме G-classe,ама Йок.
                            Аз лично никога не бих я карал в Хард състезание,това си е издевателство и трошене
                            Бих се пробвал,ама не с моята кола
                            и не се впрягайте толкова,че си минахте на заяждане
                            айде и със ЗДРАВЕ
                            Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Колега ,защо се обиждаш ?
                              В никакъв случай не се обиждам, това е форум всеки да си каже мнението не да се правим на ощипани. Просто въпроса беше защо фронтерите не се срещат на състезания, колегата фанатик показа снимки на фронтери на състезания( значи се срещат по състезания). Другото е че сериен нетунингован джип дори и да участва надали ще покаже нещо в офф състезание, каквато и марка да е.

Коментар

Знатет лафа за кучето и задната част на тялото муважното е да не се ходи пеша,пък кой,какво и как всичко според $,които за жалост никога не стигат

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X