Колеги питам се защо Фронтерите не са често срещани в Офф Роуд състезания ?? Нима са толкова слаби ? Невярвам .Нима са по-слаби от Сузуки Витара/Самурай ? Някой може ли да каже нещо та да ме осветли по въпроса .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо Фронтерите ги няма.....
Свий
X
-
До: Защо Фронтерите ги няма.....
Ако реша да чупя кола в състезания,ще чупя по-евтината,която не отстъпва на по-скъпата като офф-показатели.Така че стана ли състезател(едва ли),ще карам и аз самурай.Пък и за същата цена 2 или 3 джипчета
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Такива глупости вече съм ги чувал , не са ми забавниПървоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеАми .....
Сам си отговорил на въпроса.
Ей сега ще скочат колегите с Фронтери ...
Коментар
-
ОК ама е факт , че има и много по скъпи , а ги чупят ..... значи това не е причина , а личен избор , но как тогава нито един не е избрал да се състезава с фронтера ?Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеАко реша да чупя кола в състезания,ще чупя по-евтината,която не отстъпва на по-скъпата като офф-показатели.Така че стана ли състезател(едва ли),ще карам и аз самурай.Пък и за същата цена 2 или 3 джипчета
Всички са чупливи , няма нечупливи джипки .
Коментар
-
Колега!
Не приказвам глупости!
Когато за половин година счупиш 3 дифа и една раздатка на фронтерата ...тогава разправяй колко са яки.
А щом колегите не са се "сетили" да карат Фронти по състезания, заповядай да си първия ....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
+1.Дебело излиза хард кефа.Самурай-2-3000лв.=заден мост(или преден) за Фронтера.А и сегмента на Фронтерите не е основно хард състезания.Ние си го знаем и не ни пречи.ИМХО.Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеАко реша да чупя кола в състезания,ще чупя по-евтината,която не отстъпва на по-скъпата като офф-показатели.Така че стана ли състезател(едва ли),ще карам и аз самурай.Пък и за същата цена 2 или 3 джипчета
Коментар
-
Има фронтери по състезанията само, че не в България, тук излиза солено

Даже преди години е имало Световна обиколка с фронтера както е модерно да се прави с всеки СУВ.
А имаше и фронтера на Дакар ама незнам къде е снимката.
no signature no problems
Коментар
-
Ей тук също има красотички:
http://www.youtube.com/watch?v=W-whl...eature=related
Коментар
-
CarTest е отговорил много точно, но явно и при Фронтера го има "синдрома Нива"...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Добре де а защо ги няма дифендърите на състезанията а има витари. Далеко съм от мисълта да ги сравнявам просто питам в този ред на мисли. Може би има и друг, антифронтера синдром щом след като явно има фронтери на състезания спора продължава.Последно редактирано от koi4a; 24-01-08, 13:31.
Коментар
-
Ами проблема на фронтерите е слабата им трансмисия.А тези които са по състезанията ,нямат много общо с цивилната Фронтера. Темата за дакар ,не я зачеквайте - там нищо не е това на което прилича

Сузики самурай ? - че това е може би най-здравата4х4 .
Дифендърите също са разпространени в този вид състезания.
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
И аз така считам,така че самурая,както казах е прекрасна комбинация от цена (както на автомобила ,така и потдръжката) и качество.А за слабата трансмисия не при всички модели предния диф е колкото 2 цигарени кутии.Моят е доста едър и съм с големи карета плюс това.Първоначално публикуван от churov Преглед на мнениеАми проблема на фронтерите е слабата им трансмисия.А тези които са по състезанията ,нямат много общо с цивилната Фронтера. Темата за дакар ,не я зачеквайте - там нищо не е това на което прилича

Сузики самурай ? - че това е може би най-здравата4х4 .
Дифендърите също са разпространени в този вид състезания.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар