Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Фронтера с подложки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Повдигане на Фронтера с подложки.

Колеги, тази подложка някой пробвал ли е да я сложи над задните пружини? Дали сработва добре и дали найстина това са точните размери за Фронтера 96г. КБ? Или това е само при дълга база? Благодаря!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:podlojki.jpg
Прегледи:1
Размер:31.5 КБ
ID:5098738
    Светът на Владо

Коментар

За да не хабиш материал на вятъра. Сваляш едната пружина ( лесно и бързо е ) и с чертежа и пружината при стругар. Той ще види размерите ще премери пружината и ще ти каже дали е за нея или не. Моя съвет е да го направиш от плътен алуминии. Не е евтино но пък е сигурно и няма да изгние.
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        Сваляш едната пружина ( лесно и бързо е )
        А сега... "С твойте камъни по твойта глава" Може ли с 2-3 думи, кое трябва да махна, за да освободя пружините? (все още съм сравнително бос по тази тематика... Спор няма, че всички ми помагате и от няколко месеца насам вече почти съм обул 1-вия чорап... )
        Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
          А сега... "С твойте камъни по твойта глава" Може ли с 2-3 думи, кое трябва да махна, за да освободя пружините? (все още съм сравнително бос по тази тематика... Спор няма, че всички ми помагате и от няколко месеца насам вече почти съм обул 1-вия чорап... )
          Откачаш амортисьора от долното ухо/по-лесно е/ и вдигаш с крика докато пружината падне.За да ти стигне хода на крика предварително можеш да сложиш три/желателно/ скоби на витките докато джипа е на земята.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Откачаш амортисьора и вдигаш с крика докато пружината падне.За да ти стигне хода на крика предварително можеш да сложиш три/желателно/ скоби на витките докато джипа е на земята.
            Както винаги... всичко точно, бързо и конктерно. Благодаря!
            Светът на Владо

Коментар

И все пак да попитам дали някъде се продават подложки за пружините? За други коли съм купвал говоти подложки и само се монтират. За Фронтера дали няма да има по магазините?
              Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                хаха аз незнам. Аз съм с ресьори.
                Макса ще ти обясни в детайли. Иначе на теория би трябвало като откачиш амортисьора и дигнеш колата за рамата и свалиш фиксатора на пружината (ако има ) да излезе сама.
                no signature no problems

Коментар

[QUOTE=maxxx;699533] Ще ти пишеме единица за грешно подсказване ! Пружината лежи на планка на рамата отгоре, а отдолу на моста. И амовете така .... Иначе сещаш ли се като треснеш в некоя яма какво ще стане .....
                  Сори,сакатлък.Махнах го някой да не се заблуди.Нали съм ресьорен-другото ми е останало в главата от леки коли,което явно тук не е така.
                  Благодаря!
                  Последно редактирано от maxxx; 02-04-09, 19:47.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Ето още една схема за подложка за фронтера, за съжаление немога да намеря сайта в който я намерих.
                    Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X