Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на Фронтера с подложки.
Свий
X
-
-
До: Повдигане на Фронтера с подложки.
За да не хабиш материал на вятъра. Сваляш едната пружина ( лесно и бързо е ) и с чертежа и пружината при стругар. Той ще види размерите ще премери пружината и ще ти каже дали е за нея или не. Моя съвет е да го направиш от плътен алуминии. Не е евтино но пък е сигурно и няма да изгние.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеСваляш едната пружина ( лесно и бързо е )Може ли с 2-3 думи, кое трябва да махна, за да освободя пружините? (все още съм сравнително бос по тази тематика... Спор няма, че всички ми помагате и от няколко месеца насам вече почти съм обул 1-вия чорап...
)
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеА сега... "С твойте камъни по твойта глава"Може ли с 2-3 думи, кое трябва да махна, за да освободя пружините? (все още съм сравнително бос по тази тематика... Спор няма, че всички ми помагате и от няколко месеца насам вече почти съм обул 1-вия чорап...
)
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеОткачаш амортисьора и вдигаш с крика докато пружината падне.За да ти стигне хода на крика предварително можеш да сложиш три/желателно/ скоби на витките докато джипа е на земята.
Коментар
-
И все пак да попитам дали някъде се продават подложки за пружините? За други коли съм купвал говоти подложки и само се монтират. За Фронтера дали няма да има по магазините?
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеА сега... "С твойте камъни по твойта глава"Може ли с 2-3 думи, кое трябва да махна, за да освободя пружините? (все още съм сравнително бос по тази тематика... Спор няма, че всички ми помагате и от няколко месеца насам вече почти съм обул 1-вия чорап...
)
хаха аз незнам. Аз съм с ресьори.
Макса ще ти обясни в детайли. Иначе на теория би трябвало като откачиш амортисьора и дигнеш колата за рамата и свалиш фиксатора на пружината (ако има ) да излезе сама.no signature no problems
Коментар
-
[QUOTE=maxxx;699533] Ще ти пишеме единица за грешно подсказване! Пружината лежи на планка на рамата отгоре, а отдолу на моста. И амовете така .... Иначе сещаш ли се като треснеш в некоя яма какво ще стане
.....
Сори,сакатлък.Махнах го някой да не се заблуди.Нали съм ресьорен-другото ми е останало в главата от леки коли,което явно тук не е така.
Благодаря!Последно редактирано от maxxx; 02-04-09, 19:47."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар