Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за джанти.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фланци за джанти.

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    И като е така,как струват 250 лв,да се направят в РБ,А от Китай с транспорта и печалбата да са по-евтини.
    На последно място да кажа,че китайската стока не е много стока като цяло,но същото мога да кажа и за произведената у нас.Мога да дам 500 примера за нискокачествена българска стока.Но не мога да дам и 50 примера за качествена такава.
    Точно!То нали ние сме си измислили поговорката,че най-хубавата стока я правим без ръце.И ония не са стока,но го докарват от цена и ако си в час може да спазариш нещо свястно.Каквито според мен са фланците от Явор.

Коментар

Материал за Фланци.?

Здравейте , днес ми попадна много интересен матерял наподобява тефлон ама му забравих името( колелата на транспалетните колички са направени от такъв мат.;ползват го и за направата на втулки и заместители на танпони) Та ако някой се сеща какъв мат. описвам въпросът ми е : от него не може ли да се направят фланци?Килограмът му е 30лв. а за 4бр. ще отеде към 1.5-2 кг.,а пък и обработката ще е по лесна и по бърза съответно по евтина.

забележка: имам съмнения че дори и да стане ще се налага да се притягат гаиките от време на време .

Поздрави на всички.

Коментар

До: Материал за Фланци.?

Първоначално публикуван от martin_kralev Преглед на мнение
        Здравейте , днес ми попадна много интересен матерял наподобява тефлон ама му забравих името( колелата на транспалетните колички са направени от такъв мат.;ползват го и за направата на втулки и заместители на танпони) Та ако някой се сеща какъв мат. описвам въпросът ми е : от него не може ли да се направят фланци?Килограмът му е 30лв. а за 4бр. ще отеде към 1.5-2 кг.,а пък и обработката ще е по лесна и по бърза съответно по евтина.

забележка: имам съмнения че дори и да стане ще се налага да се притягат гаиките от време на време .

Поздрави на всички.
        Като сметнем че там има и шлицово набити шпилки и към 2 тона...
        Даже бакалската не излиза-60лв.+поне 6-7часа по 10лв.+шлицови шпилки+гайки-ако си мераклия звънни на Явор или Ivotosod както си прецениш.За мен е меко казано неразумно.Евтино,хубаво,минимума 200лв. идва повечко-ами аз тези работи ги мислих преди да се кача на кола с по-високи експлоатационни разходи-т.е. джип.А тунинговането е скъпо и сладко удоволствие.
        Не рискувай с тия евтини експерименти-не сме само ние на пътя...
        Поздрави!

Коментар

Ок аз просто споделих личното си впечатление за този мат. ,че е доста здрав и ми мина веднага мисълта за евтини фланци щото съм мераклия.А и точно за това се допитвам до хората с поит.

Благодаря все пак . Като събера кинти ще си поръчам готови, поне нерви ще спестя ако не пари .

Коментар

Фланците на ЯВОР са много добри направих им доста тестове държът няма проблем дори и с гумите който карам аз.ако си ги правиш при майстор стругар могат и да подминат цената с доста левчета пък и няма гаранция колко ще устискат на каране.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
              Фланците на ЯВОР са много добри направих им доста тестове държът няма проблем дори и с гумите който карам аз.ако си ги правиш при майстор стругар могат и да подминат цената с доста левчета пък и няма гаранция колко ще устискат на каране.
              Верно,колега-и аз съм на твоето мнение.Радост за душата българска-евтино и качествено.Днес приказвах с моите стругари за тези фланци.За клиент материал+труд за 4 бр.=150-180.После шлицови шпилки и гайки.Ако някой фланец бие-на ново-това добре,но ако стане фал на пътя?!
              Благодарско на колегата Явор-днес като четох че и на шампионата нямат грижи какъв коментар?!А всеки има право да решава за себе си удачен вариант.Моя е ясен.
              Офф.поздрави за всички с парчето на Royal Hunt-The Long Way Home,mp3
              Слушам го сега тук,но май в скоро време ще го слушам на далеко.
              Лека вечер!

Коментар

Първоначално публикуван от martin_kralev Преглед на мнение
                Ок аз просто споделих личното си впечатление за този мат. ,че е доста здрав и ми мина веднага мисълта за евтини фланци щото съм мераклия.А и точно за това се допитвам до хората с поит.

Благодаря все пак . Като събера кинти ще си поръчам готови, поне нерви ще спестя ако не пари .
                И не дай Боже живот.В някои случаи не само твоя.Както и да го гледаме-нашите мераци не трябва да пречат на когото и да било-камо ли да застрашават.
                Просто пиша мнение-не го приемай като заяждане,а като над 1 млн.км. пробег и желание да ти спестя неудачи при експеримента.
                Лека,смятам че си ми разбрал поста!

Коментар

Ще му се отскубнат шпилките на джантите на първата дупка. Ако не е и преди това. Купи си готови. От Явор например. Или си направи ако те влече, но от стомана. От дурал ще излязат колкото хубави минусови джанти.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

От пласмаса фланци не се правят.
                    При Иво и при Явор са по 200лв/4бр.

Коментар

За сега и аз съм доволен от моите - няма биене,луфтове и всичко е ОК.Купи си готови и желанието ти ще се реализира бързо и ще е с качество!Успех.

Коментар

И аз карам с китайски фланци и съм доволен, затова ги препоръчвам на всички които търсят. Само искам да помоля Явор ако може да внесът малко по дебели (45-55мм), че да може да уширим още малко джипките

Коментар

От къде мога да си купя фланци?Има ли ги в наличност или ги доставят по поръчка?Трябват ми 5х114,3 .....ако някои знае къде са магазините на Вромос да каже

Коментар

Първоначално публикуван от foli Преглед на мнение
                            От къде мога да си купя фланци?Има ли ги в наличност или ги доставят по поръчка?Трябват ми 5х114,3 .....ако някои знае къде са магазините на Вромос да каже
                            Ако отделиш 30 секунди за потърсиш из форума, ще намериш и телефони и магазини и всичко каквото те интересува.
                            no signature no problems

Коментар

http://www.vromos.com/contacts.php - надявам се това да ти свърши работа

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com
                                Как да няма? Кажи какво ти трябва?
                                Звънях на телефона на производствена база и една госпожица ми каза,че за Фронтера са свършили.Трябват ми фланци за ОФА 1994 г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X