Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за джанти.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фланци за джанти.

Много добре изглежда Фронтерата с новите фланци, особенно на живо .
    Очакваме и отзиви за това, колко положителна е промяната в проходимостта ú извън пътя.
    ... to be continued

Коментар

МОМЧЕТА вчера и правих зверски тест на много сняг и дьлбоки коловози с тези фланци стьпва доста по добре сажалявам че не правихме снимки да кача беше много яко.
      sigpic

Коментар

Здравейте и успешна Нова година!
        На колегата толкова ми хареса Джипа,че гаранция ще си поръчам и аз фланци.Обаче имам питанка:оригиналните ми гайки(купих я с железни джанти) като натягаха гумаджиите новите ми лети (оригиналните с 6 лъча)джанти на 2 от отворите минаха през металните втулки.Буквално металните втулки се качиха в/у гайките.Сега не смея да натягам много,което с тези буксуване,назад-напред не ми се струва надеждно.Мога ли от същия човек освен фланци да поръчам гайки с по-голям диаметър и конус където притяга джантата.Или от друго място да не занимавам стругари?

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Здравейте и успешна Нова година!
          На колегата толкова ми хареса Джипа,че гаранция ще си поръчам и аз фланци.Обаче имам питанка:оригиналните ми гайки(купих я с железни джанти) като натягаха гумаджиите новите ми лети (оригиналните с 6 лъча)джанти на 2 от отворите минаха през металните втулки.Буквално металните втулки се качиха в/у гайките.Сега не смея да натягам много,което с тези буксуване,назад-напред не ми се струва надеждно.Мога ли от същия човек освен фланци да поръчам гайки с по-голям диаметър и конус където притяга джантата.Или от друго място да не занимавам стругари?
          Такива кайки има по магазините за джанти не се занимавай със стругари, аз ги взимам от Фулда България, можеш да питаш Митко Фулда тук във форума!

Коментар

Здравейте,колеги.
            Благодарско на колегата Явор.Разкрачих колцата с 38 мм. фланци днес.Определено стъпва по-читаво и уверено и по не е склонна да занася странично.За визия-взе да прилича на мече.Нали е КБ,а сега разкикерена и прилича по думите на щерката на "табуретка".Със сигурност лагерите на главините не одобряват тунинга.Ами да не са ставали лагери,като ги отсвиря ще се умува за побългаряване или ще се купува оригинал.Фланците са китайски,но определено са качествена изработка!
            Прикачени файлове

Коментар

Здравейте,колеги.
              Благодарско на колегата Явор.Разкрачих колцата с 38 мм. фланци днес.Определено стъпва по-читаво и уверено и по не е склонна да занася странично.За визия-взе да прилича на мече.Нали е КБ,а сега разкикерена и прилича по думите на щерката на "табуретка".Със сигурност лагерите на главините не одобряват тунинга.Ами да не са ставали лагери,като ги отсвиря ще се умува за побългаряване или ще се купува оригинал.Фланците са китайски,но определено са качествена изработка!
              Колега много е добре като бетеерче е.
              sigpic

Коментар

Ето ме и мен,фотоапарата ми се скапа нещо затова /малко кофти снимки/от GSM !...
                Прикачени файлове

Коментар

Здравейте,колеги.

Приятелю джипката изглежда невероятно а и щом е по добре на пресечена местност какво повече ти трябва. Иначе тези фланци неможе ли някой стругар да ти ги направи, няма ли да е по евтинко

Коментар

Първоначално публикуван от martin_kralev Преглед на мнение
                    Приятелю джипката изглежда невероятно а и щом е по добре на пресечена местност какво повече ти трябва. Иначе тези фланци неможе ли някой стругар да ти ги направи, няма ли да е по евтинко
                    Принципно всичко е правено от хора.Но на моите стругари които ползвам се разбъзика кординат машината,т.е. имаше вероятност да са дисбалансирани фланците.И материала сигурно щеше да е стомана еди каква си(по-тежки,което не е добре) и така.А ако плащах като клиент-10лв/ч.+материала можеше 200лв. да не стигнат.А тези са направени доста скопосано-засега добре държат на зор...

Коментар

Принципно всичко е правено от хора.Но на моите стругари които ползвам се разбъзика кординат машината,т.е. имаше вероятност да са дисбалансирани фланците.И материала сигурно щеше да е стомана еди каква си(по-тежки,което не е добре) и така.А ако плащах като клиент-10лв/ч.+материала можеше 200лв. да не стигнат.А тези са направени доста скопосано-засега добре държат на зор...
                      След седмица пристигат мойте фланци за Витарата 50 мм, един приятел в София ми ги прави от валцован дурал и гарантира тяхната здравина.Продава ги с комплект гайки.Цената е 250 лв.Обещавам да кача снимки и телефон.Ако се харесат на някой може да го потърсите.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        След седмица пристигат мойте фланци за Витарата 50 мм, един приятел в София ми ги прави от валцован дурал и гарантира тяхната здравина.Продава ги с комплект гайки.Цената е 250 лв.Обещавам да кача снимки и телефон.Ако се харесат на някой може да го потърсите.
                        Дойдохме си на думата.Колегата питаше за по-тънко от 200лв. може ли да се направят тук на струг или адекватна за целта машина.Моите ми стъпаха на тая цена с комплект гайки.Значи по-евтино от 200 не може.Голяма скръб сме.Жълтите могат да ги правят там и след съответната цена с печалба за вносителя да са по-евтини.Тъжна истина.....
                        ОФФ:Тази форма на преход ако не се промени,2010г. ще внасяме пшеница от Антарктида!

Коментар

Дойдохме си на думата.Колегата питаше за по-тънко от 200лв. може ли да се направят тук на струг или адекватна за целта машина.Моите ми стъпаха на тая цена с комплект гайки.Значи по-евтино от 200 не може.Голяма скръб сме.Жълтите могат да ги правят там и след съответната цена с печалба за вносителя да са по-евтини.Тъжна истина.....
                          ОФФ:Тази форма на преход ако не се промени,2010г. ще внасяме пшеница от Антарктида!
                          Безплатен обяд няма.И аз можех да си купя китайски, но не ми се рискува.За да е такава цената е икономисано нещо, поне така разсъждавам аз.Хубавият материал струва пари, няма какво да се заблуждаваме.Шпилките са с якост 10.9 ,като сложиш цената на гайките и труда на майстора...за мен 250 лв. си е съвсем прилична цена.

Коментар

Безплатен обяд няма.И аз можех да си купя китайски, но не ми се рискува.За да е такава цената е икономисано нещо, поне така разсъждавам аз.Хубавият материал струва пари, няма какво да се заблуждаваме.Шпилките са с якост 10.9 ,като сложиш цената на гайките и труда на майстора...за мен 250 лв. си е съвсем прилична цена.
                            Какво ще рискуваш, че не можах да схвана, тук колегите обясняват за здравината и качеството на фланците които продаваме от 2г и никой не успял да ги счупи включително и в шампионата. Ама нали са Китайски значи трябва да са лошо качество. А добра цена се формира с количество не само с лоши материали ама това е друга тема.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                              Какво ще рискуваш, че не можах да схвана, тук колегите обясняват за здравината и качеството на фланците които продаваме от 2г и никой не успял да ги счупи включително и в шампионата. Ама нали са Китайски значи трябва да са лошо качество. А добра цена се формира с количество не само с лоши материали ама това е друга тема.
                              Яворе, нищо лично, просто не съм фен на китайски неща.Още повече че твойте са 37 мм. а аз търся нещо по-дебело.Не е кой знае каква философия да се направят едни фланци.Всеки сам си решава какво иска и какво може.Например, искам джек но не мога да си го направя, ок ще си го купя от теб

ПС
                              Доколкото съм чувал, китайците имат 60 стандарта за качество, убеден съм че не купувате най-евтиното и най-скъпото.За нашия пазар е най удачно средно качество на добра цена.Предполагам това е политиката на фирмата ви ?

Коментар

Не е кой знае каква философия да се направят едни фланци.
                                И като е така,как струват 250 лв,да се направят в РБ,А от Китай с транспорта и печалбата да са по-евтини.
                                На последно място да кажа,че китайската стока не е много стока като цяло,но същото мога да кажа и за произведената у нас.Мога да дам 500 примера за нискокачествена българска стока.Но не мога да дам и 50 примера за качествена такава.
                                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X