Здравейте.Имам Фронтера 2.3д дълга база 1994 година.Проблема е следният-когато потегля и и дам газ джипа тръгва що годе добре,но когато сложа вече 3-та и стигне 3-3500 оборота и забива.Слагам 4-та и пак стига 3-3500 и почва да заглъхва.На място се форсира добре,но когато е в движение няма никаква мощност след 3000 оборота.Все едно не му стига гориво.Смених горивен и въздушен филтър.почистих резервоара и сондата.Продухах и тръбите за горивото,и проблема все си остава..Ще съм много благодарен ако някой ми каже къде да търся проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Опел Фронтера 2.3тд-заглъхва?
Свий
X
-
От: Опел Фронтера 2.3тд-заглъхва?
Колега , извинявай ама ако очакваш някой от тук да отиде да ти отвие капачката на резервоара .... ти сам не можеш ли ?Първоначално публикуван от mimsan Преглед на мнениеИмали ли я възможността резервоара да не "диша" и да прави вакуум?Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Свалих капачката(тя не е оригинална,някаква измислена),подкарах я.Имам чувството,че е по добре.В маркуча за връщащата нафта преди това имаше въздух,който изчезна след махането на капачката.Сега и пали по лесно,когато е студена.Но все си мисля,че трябва да върви малко повече...,но може би вече това да са и възможностите
Коментар
-
Останах с впечатлението, че си е вървяла нормално, но изведнъж е спряла да върви. Така ли е станало ?Първоначално публикуван от mimsan Преглед на мнение... Но все си мисля,че трябва да върви малко повече...,но може би вече това да са и възможноститеОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
На самата помпа вътре в болта на маркуча за обратно гориво има цедка и калиброван отвор. Промий ги и ги продухай и може да живне, не е толкова зле тоя двигател
.... Върху болта има надпис OUT, доколкото помня.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Не,просто я купих с това заглъхване.Не беше карана 3 години...Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеОстанах с впечатлението, че си е вървяла нормално, но изведнъж е спряла да върви. Така ли е станало ?
Коментар
-
Утре ще го проверя.Маркуча за входящата нафта го свалях и мих,заедно с целия инжектор,но този за обратната нафта не съм го свалял.Казаха ми,че някои джипове имали цедка на входящия маркуч,но не знаех,че на изходящия също има.Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеНа самата помпа вътре в болта на маркуча за обратно гориво има цедка и калиброван отвор. Промий ги и ги продухай и може да живне, не е толкова зле тоя двигател
.... Върху болта има надпис OUT, доколкото помня.
Коментар
-
Може и всмукателния колектор да е пълен с гняс от ЕГР-а. Ако няма въздух няма да има и мощност, иначе ще пали и ще върви някак."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Знам , че си ясновидецПървоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеМоже и всмукателния колектор да е пълен с гняс от ЕГР-а. Ако няма въздух няма да има и мощност, иначе ще пали и ще върви някак.
Ма да беше казал всичко от видението си.
Кажи му , че трябва да се поизцапа ( докато ги изчисти тези гадости).
И аз имах подобно видение - трябва да задиша правилно и на входа , и на изхода.
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар