Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем или ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем или ... ?

колегата Гошко няма скенер, аз съм си поръчал на Дядо Коледа скенер и като го донесе, ще я взема от него и ще я сканирам. само някой да ме подсети след седмица, че да не се отплесна и да си остана само с обещанието

Коментар

Първоначално публикуван от GOSHKO135 Преглед на мнение
      Карам същата кола и при мен мига като изключа и след няколко секунди (10-15) спира дори и на място да е колата. Ще пробвам пак и ще пиша, че ми стана интересно. В книжката пише че 4х4 се включва с бутона до 80 - 100 км./ч. имам я на английски ако искаш. Което предполага, че като изключваш не е необходимо да спираш още по-малко да връщаш назад - поне така мисля аз.
      GOSHKO135, само да те предупредя, че на сенника на моята Фронтера пише с големи черни букви че 4Х4 се включва до 60 км/ч, така че, бих те посъветвал да не превключваш с по-висока скорост.

Тези дни ще сканирам книжката и ще я пусна, но тя е само обобщена информация. Не вярвам да пише нещо съществено.

По интересно ми е, че досега съм нямал такав проблем с мигането на индикацията за 4Х4 и преполагам, че това е предупреждение за нещо. По скоро очаквам някой път като се включи двойното предаване да не се изключи ... знам ли ?!?

Коментар

Първоначално публикуван от TheJack
        GOSHKO135, само да те предупредя, че на сенника на моята Фронтера пише с големи черни букви че 4Х4 се включва до 60 км/ч, така че, бих те посъветвал да не превключваш с по-висока скорост.

Я, на моя сенник нищо не пише, да не би това на твоя да е лепнато допълнително. Тази сутрин включвах 4х4 на един заледен баир след това изключих в движение, индикатора премига и изключи точно след две секунди. Както колегата по горе е писал лампата премигва и при палене и посне гасне. Книжката я давам на Бай Иван иванови да я сканира и пусне и ще имам грижа да го подсетя, че гледам забравя.
        Последно редактирано от fanatic; 20-12-07, 08:01.

Коментар

И аз се сдобих със същия проблем преди 2 дни , но явно е по-зле работота ,защото мига непрекъснато ,като натисна копчето светва и вероятно зацепва след изключването продължава да си мига и не гасне вече 2 ри ден мига минах 20 км и не спира .... утре смятам да огледам маркучите за вакуума по предният мост .... но ми предстоят поне 500 км утре .... ако знаете нещо споделете къде да гледам...

Предполагам проблема е ,че не отцепва полуоските от дифа ,ако съм разбрал принципа им на действие ...

Благодаря предварително !

Коментар

Здравейте,колеги!Имам същият модел-2,2(2000г)от две години.Аз изключвам 4x4 като подам малко газ–до сега винаги ми е изключвало(предполагам,че е свързано с вакуума,поне така мисля)Поздрави на всички!

Коментар

Изминах над 1200 км и лампата не изгасна ..... проверих всички вакууми наместо са си разхода на колата е 7.4 на 100 км извън града без климатика при каране с около 120 ....всичко това ме навежда ,че може да е бъг в компа - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е .... Тествах на пясък в нормално състояние буксуват само задните при натискането на бутона зацепват и предните демултипликатора също бачка ....

Ако някой е решил подобен проблем нека сподели ..... аз се изчерпах с ровенето по колата ....

Поздрави!

Коментар

Що не вземеш да погледнеш и датчика за включено 4х4 и кабелите. Може да е блокирал или да има късо някъде.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X