Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем или ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем или ... ?

Здравейте,

имам Фронтера 2.2, 99 год. Тези дни нали падна малко сняг, че се наложи да ползвам 4х4, което се включва от един бутон на таблото. Проблема е, че като го включа светва индикацията на таблото, а като го изключа индикацията не угасва а започва да мига.
    Може ли някой да ми каже какво означава това ?

Мерси предварително!!

До: Проблем или ... ?

като го изключиш - върни 3-4метра назад и ще угасне

Коментар

Мерси, то взе че се оправи само ?! Това, че мига тази лампа какво означава ?!

Коментар

Първоначално публикуван от TheJack Преглед на мнение
        Мерси, то взе че се оправи само ?! Това, че мига тази лампа какво означава ?!
        Да дадеш както писа колегата 3-4 метра назад да отцепят автоматичните хъбове.Тогава ще угасне мигащата лампичка,т.е. вече си с разкачен преден движещ мост.

Коментар

що лъжете колегата бре
          При този модел няма такива работи

полуоските са постоянно зацепени
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
            що лъжете колегата бре
            При този модел няма такива работи
            съжалявам ако съм подвел някого - само един път съм карал точно такава 2.2 1999г. и наистина угасна мигащата индикация след като върнах назад 2-3м.

наистина после някой спомена че не било задължително да се връща, но я обясни ако искаш за какво точно става дума

Коментар

И напред като караш пак гасне след време. И на Митсубишитата служебните е така.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ето и малко за домашно:
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Домашното някой го е изпил ....! Тоя модел няма хъбове, а е с вакуумен дискънектър на лявата предна полуос. А що мига, нямам идея.... "Ако нищо друго не помага, прочети инструкцията!"
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

За съжаление инструкцията е на френски, оттам я купих.
                    И понеже вчера пак започна да мига, дадох няколко метра назад и се
                    оправи, което доколкото разбирам е доста странно ??

Коментар

Отключване с промяна на посоката на движение се прави при наличие на т.нар. инерционни хъбове (дето нямат нищо общо с инерцията ). При теб е абсолютно безсмислено това упражнение. Толкоз ли няма някой френскочетящ да ти я преведе? Пусни тема в общия раздел и все някой може да помогне, пък и за други ще е полезно ако се качи преведена.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Карам същата кола и при мен мига като изключа и след няколко секунди (10-15) спира дори и на място да е колата. Ще пробвам пак и ще пиша, че ми стана интересно. В книжката пише че 4х4 се включва с бутона до 80 - 100 км./ч. имам я на английски ако искаш. Което предполага, че като изключваш не е необходимо да спираш още по-малко да връщаш назад - поне така мисля аз.

Коментар

Ми ако можеш да я сканираш, прати я на Фанатик и той ще я добави в обобщената информация. В бъдеще сигурно ще става все по-търсена...
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Да ще е много полезно да я имаме!
                            no signature no problems

Коментар

аз карам същата и според мен индикациата мига за подсещане защото дори при палене пак мига за няколко секунди а ако има инструкциа на англйски супер че моята е на италиански
                              Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X