Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ИЛИ НЕ!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ИЛИ НЕ!

според мен двг. не ти е най-големият проблем. повечето кофти неща във фронтерата за които съм чувал са май в трансмисията
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Стиф - не забравяи все пак за мен , ще наместим къвто идае двигател и както ти душа сака.
      дали джип или бегачка - все едно
      boko
      Jeeep---KIA
      https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Двигател може да влезе какъвто искаш, това не е проблем, ако е зор за място може предната маска да се дръпне напред и да се набуха V8 ако искаш, НО фронтерата е с много слаби мостове което е предпоставка за големи поразии като сложиш още 100 коня отгоре, освен това рамата не е никак сериозна както си мислиш а е съвсем стандартна за този размер джип (виж на кия рамата и ще се убедиш в разликата) а ако сложиш други мостове няма да издържи РК, с 2 думи според мен фронтерата не подлежи на такъв вид тунинг. Ако ти се прави нещо за 2000 лв. вземи УАЗ пък му сложи C20LET и гледай купон.
        no signature no problems

Коментар

Търси от Омега продават ги по евтино и си имат перка.За 2.0 16V на Калибра казват че имат проблеми с главата , а и силата му идва над 4000 об.м.

Коментар

Абе на турбоверсията силата му идва още от 2000 и хич не е малко. И почти сигурно ще съсипе трансмисията.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря на всички които дадоха своя "Вот".Имам още малко време да помисля за следното:
              1.Да изгубя доста време по преработката.
              2.Да я купя за части.
              3.Май ще я купя.

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

Стиф - не забравяи все пак за мен , ще наместим къвто идае двигател и както ти душа сака.
                дали джип или бегачка - все едно
                Аааа изобщо не съм те забравил знам,че си факир в тези неща!Ако стане работата първо на теб ще се обадя....

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                  Благодаря на всички които дадоха своя "Вот".Имам още малко време да помисля за следното:
                  1.Да изгубя доста време по преработката.
                  2.Да я купя за части.
                  3.Май ще я купя.
                  Ако само мотора не е наред бих те посъветвал да ползваш т.2.Всичко останало за 2 лева е далаверка отвсякъде.Брой само двата моста и СК.А останалото да продадеш на човешки пари на колеги на зор-пак ще си много над 2 лева чисто.Мое мнение,ти си знаеш-не си хлапе.
                  Лека!

Коментар

Тази която мисля да купя е в Италия и моя човек ми звънна,че е намерил нещо подходящо и чакаше за конкретен отговор от моя страна ДА или НЕ,като всичко бе отрепетирано преди да тръгне.Фронтерката е без ДВГ и е 98г.КБЗ - какво да правя?За ходовата част нямам и ни най-малка представа,а и няма как да се пробва!

Коментар

2к лв са нищо ако само двигателят го няма
                      ако имаш свободни пари - взимай няма да си на загуба

картер ако само в него е разликата можеш да си купиш и от магазина
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                        Тази която мисля да купя е в Италия и моя човек ми звънна,че е намерил нещо подходящо и чакаше за конкретен отговор от моя страна ДА или НЕ,като всичко бе отрепетирано преди да тръгне.Фронтерката е без ДВГ и е 98г.КБЗ - какво да правя?За ходовата част нямам и ни най-малка представа,а и няма как да се пробва!
                        Ако можеш да натъкмиш документите и всичко друго работи-слагай твоя мотор на новата.Ако ли не-2 лева за части цяла жипка си е коледна промоция.Ама много розово звучи.Мнение мога да дам,но парите са си твои.Това обаче че е далеко и ще се запознаете след кеша е котка в чувал-50/50.Аз бих я взел.Пружини,новото табло,новото зацепване на предния мост и т.н.Това ми е мнението-решението и парите са твои,братле.
                        Лека!

Коментар

що се от нася во възможностите на фронтерата -справка със исузо родео 6VD1 (шес цилиндров 3.2 веобразен ,24 клапанов мотор 220 кс.) е има разлика във ходовата част ,просто са исползвани едни големи мостове и ск. от исузо ,да не забряваме че въпреки че е много къса версия има тропер правен за USA със 4.3 блеизаровия мотор
                          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Здравей,братле
                            малко късно се включвам..
                            моето мнение е вземи я,ако наистина е само без двигател за 2000лв.
                            Но внимавай да не стане после,че и липсват още 100 неща.
                            Слагай си 2.0 115к.с. от вектра и си я караи или я продай на части.
                            Тук все ще ни потрябва некой чарколяк.
                            Че ако сложиш друга моторизация не е тествана във времето и накрая
                            ще ти излезе дявол и полувина.
                            Преди на се захване с нещо такова,всики си вика "лесна работа"
                            Ама на края като се драсне четрата,хем по-скапо излезло,хем главоболия излишни.
                            Последната дума е твоя...
                            мога да ти дам подобни примери за коли и триколки,но това е тема на друга рубрика
                            УСПЕХ!!!
                            Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

а защо не и 2.0 (може и 2.8 или 3.0) от манта, рекорд,монца. доста по лесно за присаждане а и по евтино.навън ги "садят" яко даже и на самураи.нема електроники и т.н. изпробвано!!!
                              висете отпуснато

Коментар

Давам ти гаранция,че с двигател над 150 или 200 к.с.
                                диферинцяла е заминал за нула време,
                                после ще излезат още проблеми и накрая...."ред сълзи-ред сополи"
                                Те по умни инжинерчета от нас за го измислили с какъв мотор да е Фронтерката
                                Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X