Колеги имам следния въпрос:Смятам да си купя още една "Фронтерка" - излезна ми една на 2000лв.и мисля да я преработя "малко" тоест да съчетая две неща:Лифт и двигател!И оттук идва въпроса ми - има ли възможност или не,да се монтира двигател от "Калибра" или друг на "Опел" или какъвто и да е само да не се ползва друга.ск.кутия, а да монтирам същата и съответно двигателя да е около 140-150кс.бензин!???Този джип има много яко шаси-убедих се отдавна,но иска още кс.Благодаря на всички,които ще се отзоват на темата ми!Предварително благодаря!...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ИЛИ НЕ!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ИЛИ НЕ!
От Калибра има 2.0 16V турбо. Знам че може да се сложи на Вектра 2.0 а там не е ли същия с Фронтеровския?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеОт Калибра има 2.0 16V турбо. Знам че може да се сложи на Вектра 2.0 а там не е ли същия с Фронтеровския?
Коментар
-
Ако вземеш да използваш препинателните знаци и умалителните според граматиката, току виж почнало да ти се разбира.
Таралясниците с предно предаване са с напречни двигатели. Освен един Москвич и някви аудита. Високооборотните двигатели на леките коли, и особено скоростните им кутии са калпав вариант за джип. Много калпав.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеОт Калибра има 2.0 16V турбо. Знам че може да се сложи на Вектра 2.0 а там не е ли същия с Фронтеровския?!Пък като го боли главата-2.6 бензин от "Амиго".Ама то пак е американец.
Бобслея е твой,Стефко-болестта е обща.Къде си намери нова краста бе,човек?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеА,двигателя/как стои в коша?/ успореден ли е или перпендикулярен?Не знам,май трябва да погледна някоя "Калибра" и да взема решение!Иначе нещо такова ми е необходимо.А офертата за "новата"джипка ми я предложиха преди около един час!Благодаря за отзивчивостта колега!!!...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Може, даже с турбо
C20LET Calibra
ето и допълнителна информация ... http://forum.opel4x4.de/phpBB/viewtopic.php?t=4799
Коментар
-
Точно за него говорех. Обаче ме кефи как е решен варианта с делкотоВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Това си е зъбчат ремък. Само дето е някакъв силиконов и изглежда като ластикВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
По принцип е зацепено наобратно на единия от валовете, ама тук сигурно не остава място.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Явно няма място и затова е обърнат покрай главатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Колеги очаквам още отговори и идеи!До два дни ще преценя дали-или не ще закупя този автомобил.Благодаря все пак на отзовалите се!Ако не става тази моя приумица просто пишете.Готов съм да се съглася с вас защото разчитам на вашето компетентно мнение и опит!..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар