Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за пружини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: въпрос за пружини

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
    Тук виждам пропуск от моя страна,а именно ,не съм дал данните на пружините,а сме технически форум.И така:
    Височина - 404 mm
    Диаметър/външен/ 128-131 mm
    дебелина на материала - 12.5-13,1 mm
    Получават се различни данни ,защото свалям размери от старите/и вероятно оригинални/ пружини,и новите шведски,които сега сложих.
    И как е сега с новите шведски пружини? Дойде ли си на мястото на височина?

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
      И как е сега с новите шведски пружини? Дойде ли си на мястото на височина?
      Не .Ще поръчвам от завода в с.Крън.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

a от шведските няма ли по дълги?????

Коментар

Не .Ще поръчвам от завода в с.Крън.
          Здравей колега,
          спомням си ,че преди време обсъждахме с теб този въпрос .Бях останал с впечетление,че варианта с Крън отпада?!
          Не е ли по-добре пружини от Isuzu Trooper (ДБ)...???
          http://www.fronteraowners.co.uk/suspension_lift.htm

Коментар

Тогава варианта със завода в с.Крън отпадна,защото девойката от телефона сподели че технолога е в дълъг болничен , и ако изпратя точни данни за пружините ,или самите пружини, ще ми направят.Сега вероятно болничния е изтекъл ,и разговарях с човек ,който явно си разбира от работата.И затова се спрях на вариант-техни пружини + изисквания от моя страна ,след съгласуване тук.За себе си аз съм направил избора си,а за резултати ,ще пиша после.Общо взето реших да поръчам пружини,напрегнати +200 кг и евентуално + 1 см по дълги.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Тогава варианта със завода в с.Крън отпадна,защото девойката от телефона сподели че технолога е в дълъг болничен , и ако изпратя точни данни за пружините ,или самите пружини, ще ми направят.Сега вероятно болничния е изтекъл ,и разговарях с човек ,който явно си разбира от работата.И затова се спрях на вариант-техни пружини + изисквания от моя страна ,след съгласуване тук.За себе си аз съм направил избора си,а за резултати ,ще пиша после.Общо взето реших да поръчам пружини,напрегнати +200 кг и евентуално + 1 см по дълги.
              Колко пари искат в Крън за тези две пружини? Ако не е тайна разбира се, че жената може да те следи какво пишеш тук

Коментар

Там изчисляват пружините и дават цена.Според това което говорихме,ще дойде около 75 лв на брой.Уточнявам -приблизително.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

........За себе си аз съм направил избора си,а за резултати ,ще пиша после.Общо взето реших да поръчам пружини,напрегнати +200 кг и евентуално + 1 см по дълги.
                  Телефона на "човека" -0885146638-Цецо(Крън)
                  Успех!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X