Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пружинки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пружинки

Rossko много точно ги е описал - точно за това става въпрос
    изглеждат като на Бай Иванивонови картинките.
    В събота ако намеря подходящ материал ще направя няколко и ще пусна снимки.

Коментар

Има един много добре зареден магазин за крепежни елементи по бул. Овча Купел след светофара на ул. Народно хоро от ляввата страна посока кум бул Цар Борис. Май се казва Момина баня уличката.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        Има един много добре зареден магазин за крепежни елементи по бул. Овча Купел след светофара на ул. Народно хоро от ляввата страна посока кум бул Цар Борис. Май се казва Момина баня уличката.
        Мдааам, магазина се казва ITT (и те те) наистина има много неща но точно такива шайби няма аз проверих.Една приателка работеше до скоро там а и на мен ми липсваха няколко от тези шайби. В крайна сметка си останах с една по малко на всяко колело
        Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Аз пък ги изхвърлих барабар с декоративните капачки - определено ме дразнеха
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Чак сега ми светна по въпроса с "пружинките"Пък нали съм с ЛДЖ и тази подробност не ми беше известна.Но сега вече научих още нещо ново за мен!

Коментар

А аз сега ще измислям как да закрепя капачките за железни джанти на алуминиевите

Коментар

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
                А аз сега ще измислям как да закрепя капачките за железни джанти на алуминиевите
                Май дявола през панталоните ще съветваме.Доста е различен захвата-външен и вътрешен.След ъглошлайфа да не предаваш цветно на някой пункт за скрап.Желая успех,ама няма поправителен,та умната.Съвсем приятелски!

Коментар

Споко още е на теория
                  Пък и съм инженер-дизайнер Аз ако не го измисля кой?

Коментар

Tа пружинките са готови вършат идеална работа, довечера Иваниванови ще пусне снимки но докато ги слагах счупих едната шпилка на главината, та имал ли е накой друг подобно преживяване да ме ориентира за вид размер има ли ги няма ли ги и т.н. ( за задно колело със спирачен диск става въпрос)
                    Последно редактирано от fanatic; 10-12-07, 14:04.

Коментар

От стара полуос си избиваш някоя и после я слагаш на мястото на счупената. Работа за 15-20 минути ....
                      П.П. Това е за барабан, за диск не знам как е ...
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от GOSHKO135 Преглед на мнение
                        Tа пружинките са готови вършат идеална работа, довечера Иваниванови ще пусне снимки но докато ги слагах счупих едната шпилка на главината, та имал ли е накой друг подобно преживяване да ме ориентира за вид размер има ли ги няма ли ги и т.н. ( за задно колело със спирачен диск става въпрос)
                        За съжаление Гошко не ми даде оригиналната "пружинка" и съм снимал тези, с които ги е заменил по почина "направи си сам"

ако ми даде оригиналната, ще я кача и нея, за да може някой да каже все пак откъде да се купят. Иначе тези са от магазина на ъгъла на Раковска и Сливница - доста зареден магазин за всякакви шайби, болтове, гаики, пружинки и т.н.

също ми даде и книжката за Фронтерата , но е в някакъв гаден размер и още се боря да я сканирам, като го направя - ще ви обадя да почерпите

ето ги снимките:
                        Прикачени файлове

Коментар

Ако някой иска направо ще му дам моите. Аз изхвърлих тази перверзия, която крепят въпросните федершайби

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Ако някой иска направо ще му дам моите. Аз изхвърлих тази перверзия, която крепят въпросните федершайби
                            давай ги! колегата Гошко ще се зарадва много ако имаш от оригиналните

Коментар

Именно оригиналните са - просто капачките ми се сториха прекалено кичозни и ги разкарах ако някой иска и тях, имам 8 бр. от двата Трупъра
                              Ами освен да се видим и да ти ги дам

Коментар

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
                                ... Ако някои е заглеждал гайката ще е забелязал че шестограма започва на около 20 мм от самия краи на гайката кадето е конуса които пристяга самата джанта към главината.Та точно тези 20мм се обират от шайбите а едната част на гайката фактически минава през онова лъскаво тенеке?
                                ако някой разбере каво съм написал даже ще почерпя
                                20мм.???? Абе хора, сверете си шублерите или махнете поне нулата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X