Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЕСЬОРИ ЗА ДЬЛГА БАЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: РЕСЬОРИ ЗА ДЬЛГА БАЗА

Аз имам един комплект от ИСУЗО сьс счупен главен ако ги пренаредим с моите главни дали ще се получи.
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      А нашите защо са с един лист по малко?
      Оргинално са с 4-ри.Въпросът е защо другите са с един повече?
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Може би случайно но днес спрях в една автокъща и гледам Фронтера 2000 КБЗ.След като отново се наврях отдолу,констатирах,че и тази е с пети лист на ресьора и е нов внос?Много странно?

Коментар

А ако кача чисто нови от лаз задни дали ще даржат.
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
            Оргинално са с 4-ри.Въпросът е защо другите са с един повече?
            Ами много просто - шпренговани са, при което се слага един допълнителен лист.

Коментар

А при тази интервенция,нужно ли е да се слага и пети лист?Тези четирите не са ли достатъчно?

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                Някой скоро да е сменял ресьори да каже някаква цена и от каде евентоално.че на мойта не мога да и смогна каквото имах в резерв всичко изпотроших.
                да на 2000i къса база 1993, 250 лева скоби, втулки и подлагане на един нов. срещу Бриколаж.

Коментар

Първоначално публикуван от petrini Преглед на мнение
                  да на 2000i къса база 1993, 250 лева скоби, втулки и подлагане на един нов. срещу Бриколаж.
                  Бриколажите са 2, ти говориш за Люлинския.
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Ами много просто - шпренговани са, при което се слага един допълнителен лист.
                    Шпренговани не налага допълнителен лист.Ако има допълнителен вече са усилени.Едно време така си усилвах по-старите камиони.Правех нови ковани скоби и слагах между 2 и 6 листа,в зависимост от експлоатацията на съответния автомобил.
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Здравейте колеги,днес се издрънках в една дупка и скъсах ресьор.Прочетох по-горе,че стават от ISUZO ама няма.И без това замислям лифт,въпроса ми е да ли ще станат ресьори от УАЗ,или пък ако някой знае да коват накъде край Габрово.Ще съм благодарен за по-бърза помощ,че ми е единственна кола не мога да я спра.
                      NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от dok Преглед на мнение
                        Здравейте колеги,днес се издрънках в една дупка и скъсах ресьор.Прочетох по-горе,че стават от ISUZO ама няма.И без това замислям лифт,въпроса ми е да ли ще станат ресьори от УАЗ,или пък ако някой знае да коват накъде край Габрово.Ще съм благодарен за по-бърза помощ,че ми е единственна кола не мога да я спра.
                        Oт УАЗ НЕ но от волга съм чел че братушките слагат, само си отавяш основния лист с ухото дано не си счупиш точно него както ми понамирисва.
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Oт УАЗ НЕ но от волга съм чел че братушките слагат, само си отавяш основния лист с ухото дано не си счупиш точно него както ми понамирисва.
                          Как позна ?Скъсан е точно ресора с ушите.Днес търсих тук там.Намерих майстор,ще ми направи нов лист за 120лв. и 40 лв.за работа.Смятам е добра цена.
                          NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

На дълга база 1994 ми сложиха по един допълнителен лист плюс шпренговане за 170 лв. с ДДС.Задницата се вдигна с 10 см.,та се наложи да натягам и торсионите отпред.

Коментар

хора имам оригинални ресори защо си играете със тези ръчно ковани работи
                              МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X