Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЕСЬОРИ ЗА ДЬЛГА БАЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• РЕСЬОРИ ЗА ДЬЛГА БАЗА

Някой скоро да е сменял ресьори да каже някаква цена и от каде евентоално.че на мойта не мога да и смогна каквото имах в резерв всичко изпотроших.
    sigpic

До: РЕСЬОРИ ЗА ДЬЛГА БАЗА

Лозан няма ли?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Искам да са нови .той има ама ползвани такива сменям шести комплект хем ги осилвам.
      sigpic

Коментар

Оооо,тогава май е най-добре някой "камилар" да ти спретне едни с листове от камион...За тунингови-не знам.А нови оригинални...Булвария?
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

НЕ точно оргинални искам да са здрави и по жилави.........
          sigpic

Коментар

Нема ли как да се присадят пружини нещо...???
            Don't hunt IF you can't kill
            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

сЪВЕТВАМ ТЕ ДА ВЗЕМЕШ ОРИГИНАЛНИ И ДА ГИ УСИЛИШ.тОВА УПРАЖНЕНИЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ С ифиТЕ МИ ЕДНО ВРЕМЕ.Резултата е невероятен.Правиш,здравина,височина,кеф ти и товароподемност.Правят се скоби и това е.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

наи добрия вариант е да се вземат исузови ресиори които никои не знае как японче е ковало и защо са толкова еластични и да им се слижи само втори лист от фронтера дълга защото само тои има една усилка на едното ухо, давам гаранция че това е наи доброто решение. по добро от нови менте или ковани от бай некоиси ковача
                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Защо не сложиш стандартен кит за повдигане на Фронтера там ресьорите са усилени и мисля ще ти се върже приблизително колкото чисто нови оригинални с тази разлика че ще са по-здрави и ще си вдигнеш джипката.

Коментар

и кой е този "стандартен кит за повдигане на фронтера" който ще излезе по-евтино от втора употреба ресьори от исузу? ако може цени и линкове
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      и кой е този "стандартен кит за повдигане на фронтера" който ще излезе по-евтино от втора употреба ресьори от исузу? ако може цени и линкове
                      Разбира се че няма как да дойде по- евтино особено от втора употреба.Аз написах че ще се върже приблизително колкото нови оригинални. Нови оригинални струват около 1700.00 лева с поръчка от "Олипия" а "стандартен кит за повдигане на фронтера" на Траилмастер около 2000.00 лв.

Коментар

аа ясно моя грешка.
                        no signature no problems

Коментар

Колеги,като стана въпрос за ресьори нека се включа и аз "нали съм и специалист в тази част по окачването"На КБЗ ресьора с колко листа излиза стандартно от завода?Веднага отговарям защо питам:Вчера спира до мен една същата като моята и за учудване беше по висока!Значи тръгнах след Фронтерата и гледам къде ще паркира и след малко се навирам отдолу и що да видя 5 броя листове на ресьор.Гледам моята - да ама не,има само 4 листа.Що е това!Обсъдих случая с Маринхакер огледахме и неговата и пак същото 4 листа но ресьора!????
                          Последно редактирано от STEF BMW; 28-11-07, 16:56. Причина: грешка

Коментар

забравих,,,,май са с четери виж тук:
                            Прикачени файлове
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

А нашите защо са с един лист по малко?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X