Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера А проблем с 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера А проблем с 4х4

Баси темата !

Ма то к`ъвто въпросът , такива и отговорите .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
      Бавни си има!!!Предното се губи!! Кое да дърпа много силно та да дойде и предното?
      Гявола за опашката . Познах ли ?

Коментар

Има възможност сега в студовете ако хъбовете са тъпкани с грес поради студа греста става още по твърда и да не може да зацепят...Не се знае с тези познания по автомобилът какво е сътворено при едно евентуално "обслужване" преди.Търси човек от София който познава тези автомобили - Isuzo e твоят човек като последна инстанция
        BMW X6

Коментар

Бавни си има!!!Предното се губи!! Кое да дърпа много силно та да дойде и предното?
          Mи що не му писа на чиляка че някой му е гепил хъбовете и ли кардана. Пък и само той може да си мисли че включил бавните, ако му е за сефте.
          СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
          ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

[QUOTE=Plamen0401;2891057]
            9

Ами кажи ти, bocho64 явно ги разбираш. Фронтера А съм имал, колегата трябва да дръпне лоста по-силно към 4L, ако е счупена вилката също може да няма бавни. Веднъж ми се случи да не включя, на бавни щото лоста влиза малко по-стегнато.
            И колегата да каже каква ФРОНТЕРАТА.
            Е той вече има указания какво да направи!! Да дърпа колкото може по силно!!

Коментар

Явно е подействало, щом се е скрил питащия.
              ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Може и дa не си е нaмерил зегерките по хъбовет.Между другото и нaтъпкaни с грес 99%ще включaт ,но нямa изключвaне,обaче имa предно при бързи .При бaвните имa един момент в ходa нa лостa в който може дa не включи предното ,не силно ,a точно вкaрвaне опрaвя нещaтa,случвaло ми се е в бързинaтa при преминaвaне в двaтa режимa нa терсене место,дето нямaш много време зa внимaтелни зaигрaвки.
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Може и дa не си е нaмерил зегерките по хъбовет.Между другото и нaтъпкaни с грес 99%ще включaт ,но нямa изключвaне,обaче имa предно при бързи .При бaвните имa един момент в ходa нa лостa в който може дa не включи предното ,не силно ,a точно вкaрвaне опрaвя нещaтa,случвaло ми се е в бързинaтa при преминaвaне в двaтa режимa нa терсене место,дето нямaш много време зa внимaтелни зaигрaвки.
                  И според мен е така, но и бошо се скри без да разкрие тайната на 4х4 системите.
                  ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Къде видяхте да пише ,че на бързи има предно? Като гледам и двамата през живота си не сте виждали отворена раздатъчна кутия та даже и принципа на работа на това чудо не го знаете. Тоя момент с дърпането между бързи и бавни го има , но ако не е влязъл автомобила остава не без предно а без никакво!!!!

Коментар

Къде видяхте да пише ,че на бързи има предно? Като гледам и двамата през живота си не сте виждали отворена раздатъчна кутия та даже и принципа на работа на това чудо не го знаете. Тоя момент с дърпането между бързи и бавни го има , но ако не е влязъл автомобила остава не без предно а без никакво!!!!
                      Абсолютно правилно - когато лоста е между H и L само се чува леко рънкане и няма движение
                      C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Руснаците имат следния лаф:
                        Клиент се оплакъл че не му работило нещо
                        Руснака го питал "Ти разглоби ли го?
                        Клиент- "Не, не съм"
                        Руснак- "Разглоби го и го сглоби и ще тръгне"

Подобен е и вица за Бил Гейтс и инжинерите, дето пътували с кола по магистралата. Колата изведнъж спряла. Инжинерите излязли и се суетили около колата.
                        Бил Гейтс казал, Дайте да отворим и затворим вратите и колата може да тръгне.

Знаете ли колко мъдрост има в тези два текста?!!!!....
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Нaдaли мое си предстaвиш зa нaд10 години монтьорскa дейност колко кутии и мотори съм рaзглобил и нaпрaвил без оплaквaния и никъде не съм писaл че.при куебуивия момент имaш предaвaне към който и дa е от двaтa мостa. Никогa не подценявaм и не се прaвя нa велик,мa зa пинципите нa рaздaтъчни и скоростни кутии,мотори и мостове не искaм дa ме светвaш ,искaм дa съм си невежa кaто досегa.Инaче ,aко някой те питa нямa лошо ,мa не по тоя нaчин,нaдменно,не че ме притеснявa, мa "и ние пиеме уиски и ядеме бонбони тик-тaк".
                          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от emilganev Преглед на мнение
                            Абсолютно правилно - когато лоста е между H и L само се чува леко рънкане и няма движение
                            Е да де, нали така писах, да включи както требе на бавни, не да мести лоста с два пръста.И ако пак не стане, има счупена вилка и ще се отваря раздатката. Между другото, проблем с раздатка на фронтера не съм чул и видял някой да има, иска само да има хубаво масло и колкото е нужно в нея.
                            ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X