Здравейте колеги, проблема ми е следния, влючвам го от лоста на бавни и скоростите превключват на бавен режим но не ми работи предното, знам че с вакум се заключват хъбовете и му метнах едно око и го видях че на диференцяла е закачен маркуча но другия край просто беше вързан за спирачната помпа и не знам каде трябва да го закача моля ви помагаите!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера А проблем с 4х4
Свий
X
-
От: Фронтера А проблем с 4х4
Пич, търси някой, който разбира от тези коли..... Според мен имаш тотално погрешна представа как работи и как се включва 4х4 на тази кола......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
-
Лостa зa бaвните нaй-вероятно не се е хaкнaл докрaй,нямa кaк при бързи дa имaш преден мост ,при бaвни не.Пробвaй леко ,щото при тия темперaтури си мисля зa недовключвaне нa лостa.И не гледaй тоя мaркуч от дифa ,той нямa дa ти включи предното ,зaщото е отдушник и е тaм зaрaди зaщитa при преминaвaне нa водни препятствия.Предното включвa с хъбовете,ръчни,aвтомaтични квито си имaш нa джипa и не сaмо де, всичко тръгвa от рaздaтъчнaтa кутия,но сaмото зaключвaне е с хъбовете.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеЛостa зa бaвните нaй-вероятно не се е хaкнaл докрaй,нямa кaк при бързи дa имaш преден мост ,при бaвни не.Пробвaй леко ,щото при тия темперaтури си мисля зa недовключвaне нa лостa.Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнениеНещо не си включил както трябва, натисни по-силно лоста към бавните,
Та какъв е принципа на парт тайм раздатка и прехвърляне към предния мост?
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеФронтера-та кога е включвала хъбовете с вакум? Автоматични и ръчни съм виждал ама с вакум.....Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеЯвно бърка А със Б, където лявата полуоска се управлява с вакуум и няма хъбове.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
[QUOTE=bocho64;2889911]Първоначално публикуван от sonicman Преглед на мнениеЗдравейте колеги, проблема ми е следния, влючвам го от лоста на бавни и скоростите превключват на бавен режим но не ми работи предното,/QUOTE]
Та какъв е принципа на парт тайм раздатка и прехвърляне към предния мост?
И колегата да каже каква ФРОНТЕРАТА.Последно редактирано от Plamen0401; 06-01-16, 18:52.СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар