Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера А проблем с 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фронтера А проблем с 4х4

Здравейте колеги, проблема ми е следния, влючвам го от лоста на бавни и скоростите превключват на бавен режим но не ми работи предното, знам че с вакум се заключват хъбовете и му метнах едно око и го видях че на диференцяла е закачен маркуча но другия край просто беше вързан за спирачната помпа и не знам каде трябва да го закача моля ви помагаите!!!

От: Фронтера А проблем с 4х4

Чудя се как ти го роди главата това изречение?
    Много си се объркал за начина на работа на предното предаване. Има много теми по въпроса във форума.

Коментар

Да не си гледал отдушника на дифа !
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

Пич, търси някой, който разбира от тези коли..... Според мен имаш тотално погрешна представа как работи и как се включва 4х4 на тази кола......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=100078

Коментар

Лостa зa бaвните нaй-вероятно не се е хaкнaл докрaй,нямa кaк при бързи дa имaш преден мост ,при бaвни не.Пробвaй леко ,щото при тия темперaтури си мисля зa недовключвaне нa лостa.И не гледaй тоя мaркуч от дифa ,той нямa дa ти включи предното ,зaщото е отдушник и е тaм зaрaди зaщитa при преминaвaне нa водни препятствия.Предното включвa с хъбовете,ръчни,aвтомaтични квито си имaш нa джипa и не сaмо де, всичко тръгвa от рaздaтъчнaтa кутия,но сaмото зaключвaне е с хъбовете.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Нещо не си включил както трябва, натисни по-силно лоста към бавните, няма начин да не бачкат абе има ама е друга тема.
              СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
              ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                Лостa зa бaвните нaй-вероятно не се е хaкнaл докрaй,нямa кaк при бързи дa имaш преден мост ,при бaвни не.Пробвaй леко ,щото при тия темперaтури си мисля зa недовключвaне нa лостa.
                Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнение
                Нещо не си включил както трябва, натисни по-силно лоста към бавните,
                [QUOTE=sonicman;2889665]Здравейте колеги, проблема ми е следния, влючвам го от лоста на бавни и скоростите превключват на бавен режим но не ми работи предното,/QUOTE]
                Та какъв е принципа на парт тайм раздатка и прехвърляне към предния мост?

Коментар

Фронтера-та кога е включвала хъбовете с вакум? Автоматични и ръчни съм виждал ама с вакум.....
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Фронтера А никога. Фронтера Б включва с вакуум...ама една муфа на предна лява полуос...
                    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Фронтера-та кога е включвала хъбовете с вакум? Автоматични и ръчни съм виждал ама с вакум.....
                      Явно бърка А със Б, където лявата полуоска се управлява с вакуум и няма хъбове.
                      Honda XL600LM, 1987
                      Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                      Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
                        Явно бърка А със Б, където лявата полуоска се управлява с вакуум и няма хъбове.
                        Изрично е писал че е Фронтера А http://www.partsbase.org/opel/fronte...2-7-front-hub/
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Така е да но дали прави човека разлика между фронтера А и фронтера Б . Нека напише каква е поне коя година е , иначе дискусията е безмисменна !
                          Land rover 2.5 tdi
                          0884035413

Коментар

[QUOTE=bocho64;2889911]
                            Първоначално публикуван от sonicman Преглед на мнение
                            Здравейте колеги, проблема ми е следния, влючвам го от лоста на бавни и скоростите превключват на бавен режим но не ми работи предното,/QUOTE]
                            Та какъв е принципа на парт тайм раздатка и прехвърляне към предния мост?
                            Ами кажи ти, bocho64 явно ги разбираш. Фронтера А съм имал, колегата трябва да дръпне лоста по-силно към 4L, ако е счупена вилката също може да няма бавни. Веднъж ми се случи да не включя, на бавни щото лоста влиза малко по-стегнато.
                            И колегата да каже каква ФРОНТЕРАТА.
                            Последно редактирано от Plamen0401; 06-01-16, 18:52.
                            СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                            ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Бавни си има!!!Предното се губи!! Кое да дърпа много силно та да дойде и предното?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X