Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А НИЕ ОТ СОФИЙСКО НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: А НИЕ ОТ СОФИЙСКО НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ?

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    Събота ли остава? (Тогава няма да мога да участвам, но поне ще мина да ви видя, преди да отида на работа.)

Поздрави!
    Приятелю,ти да не се оплаши. Аз мисля дори да не си калям джипа
    Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
    LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Не, бе. От обяд съм работа и наистина няма как да се откача.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Така като гледам, ще си взема и апарата.

Ако се окаже, че единственият участник е един, дето не може да участва, но е дошъл просто да се види с участниците, това участие на този участник заслужава да се фотографира - за безбрежна радост на целия форум.

Значи в събота, в 10.30, на централния площад в Бистрица (респективно Драгалевци), ще се самоснимам. Очаквайте (само)снимки.

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
          Нали се разбрахме че голяма кал няма да има!Само през 2 блата ще минем ама не се притесняваи
          Асега сериозно без голяма кал щот и аз ще остана някъде, моита хем е дълга база хем и съм с някви не много страхотни гуми хеми и музиката в багажника тежи 100 кила
          и мойта е дьлга база и е доста ниска отпред та ако загазим значи сме двама
          Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

A, да попитам ще си правим ли нещо на скара,защото ако правим значи трябва да си носим-скара и нещо за върху нея.До този момент ми е възможно да дойда, но още ми е рано до събота.Дано нещо не ми промени графика.На лов така или иначе не мога да отида.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
              A, да попитам ще си правим ли нещо на скара,защото ако правим значи трябва да си носим-скара и нещо за върху нея.До този момент ми е възможно да дойда, но още ми е рано до събота.Дано нещо не ми промени графика.На лов така или иначе не мога да отида.
              Сине вземи и скарата и ако позволява времето ,лошо няма,и аз ще взема нещо за от горе(за върху скарата).

ПС Що не е броен Куздов,ми Наско Витарата?
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Охааа, чак сега видях темата...... поредната добре замаскирана кално-снежна баня се готви тука, ми се струва. Мернах няколко добре познати хардаджии, та ще има кой да извлачва потърпевшите поне Ще се опитам и аз да дойда, макар да съм почти убеден, че ще имам работа
                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Колко човека се събрахме
                  Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                  LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Бройте ме и мен (2ма сме аз и брат ми). Адвокате, благодаря че насочи вниманието на ферозаджиите към темата.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

А-а-а, къ щяло да не ме броите .... Ще дойда да поразтъпча малко камиончето, пък ако видя зор, ще чакам до скарата
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Прогнозата се очертава добра,като изключим мъглата.Което от своя страна ще рече че трябва да се качим малко по височко и всичко ще бъде чудо.Ако станем повечко хора още някой да метне скара в багажника че моята на е много голяма и ще починем от глад докато чакаме.До момента потвърждавам присъствие-аз и половинка.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

идвам и дано не затьна
                          Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

само да се измъкна и има още една скара
                            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Близо до хълма на пларапланеристите има добро място за скара,пътя до там е като магистрала мисля че имаше и заслон.Да видим колко хора ще се съберем
                              LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Аз потвърждавам 2 броя народ И скара имам но да земем нещо за върху нея а?
                                Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X