Гледам снимки на колеги които правят по някое друго излетче.Та ми се прииска и ние така.Да пием по кафе някъде,да постреляме ,или нещо друго,но разбира се да се повозим и обсъдим достойнствата на автомобилите ни.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Браво,браво в началото е трудно да се приеме нов участник в групата но всички са започнали така!Ако беше по близо до "СТ" щахме вече да катерим някъде пък и "ЧЗ"то ми все е нервно и ме побутва по кръста и хич не му се стои в кобура - ама хич!....Браво за идеята ти - Успех....
Браво,браво в началото е трудно да се приеме нов участник в групата но всички са започнали така!Ако беше по близо до "СТ" щахме вече да катерим някъде пък и "ЧЗ"то ми все е нервно и ме побутва по кръста и хич не му се стои в кобура - ама хич!....Браво за идеята ти - Успех....
Хайде бе пичове.Днес ходих колеги на хард разходка.Ако не се съберем скоро без жипка ще остана(не че се оплаквам де).Ама иска ми се да се разходим и с Фронтерите . http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20931
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
То и в някоя кръчма не е лошо но няма да можем да си огледаме и обсъдим хубаво поводите на сбирката
Аз съм много за едно такова събиране.Само кажете къде и кога.Ако трябва и отпуска ще взема
То и в някоя кръчма не е лошо но няма да можем да си огледаме и обсъдим хубаво поводите на сбирката
Аз съм много за едно такова събиране.Само кажете къде и кога.Ако трябва и отпуска ще взема
Хе-хе, пък аз от вдруги ден съм в отпуска .... И също съм за сбирка. Дайте предложения за кръчма и ще решим къде и кога е най-удобно за всички.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Само толкова ли сме за кръчмата
Аз си мислех че ще трябва цяло заведение да затворим
Като ден предлагам да е петък или събота. Като време примерно около 6-7-8 вечерта.Място- някъде с паркинг, за да можем да си ги гледаме и обсъждаме(ние с kudzov онзи ден като се видяхме хем ни валеше и пак го откарахме 1 час) примерно Толедо на Борис до ритуалната зала, хем е по към центъра.
Даваите предложения
И аз, като виден Софтаджия се присъединявам към групата за разходка, стрелба, и кръчма!
Моето предложение е:
Разходка из Лозенската планина,
Стрелба на стрелбището в Лозен,
и подобаващо поливане в някоя кръчма след това!
И аз, като виден Софтаджия се присъединявам към групата за разходка, стрелба, и кръчма!
Моето предложение е:
Разходка из Лозенската планина,
Стрелба на стрелбището в Лозен,
и подобаващо поливане в някоя кръчма след това!
Ако се притесняваш ще взема на маиката фреелендара и ще сме си двоика
Колкото повече толкова повече ......аааа по добре
Коментар